Bij het kopen of verkopen van een huis komt er van alles kijken. Als allround makelaar in Amstelveen en omgeving weten wij van Ludenhoff daar alles van. Onze kennis van de huizenmarkt en al haar aspecten hebben we opgedaan door studie en ervaring. Die ervaring komt voort uit het feit dat we zelf ook mensen zijn. Speuren, bezichtigen, bieden, taxeren, fotograferen, rondleiden; we hebben het allemaal zelf ook gedaan. Daarbij hebben we successen geboekt maar ook tegenslagen geïncasseerd. Zoek je een menselijke makelaar in Amstelveen, dan ben je bij Ludenhoff aan het juiste adres. We begeleiden je graag met de verkoop, aankoop of taxatie van een woning en staan je bij met gedegen hypotheekadvies. Dé makelaar van Amstelveen en omstreken!

Allround makelaar in Amstelveen

Het team van Ludenhoff bestaat uit ervaren professionals met verschillende specialiteiten. We hebben ons verenigd in Ludenhoff Groep en opereren zo als allround makelaar in o.a. Amstelveen. Zodoende kun je bij ons de hulp inschakelen van een inkoop- of verkoopmakelaar, taxateur of hypotheekadviseur. Nog een tak van sport waar ons team hoog in speelt is projectontwikkeling. Wij kunnen jouw nieuwbouwproject in Amstelveen begeleiden van idee tot projectplan en van marktonderzoek tot verkoop. Benieuwd welke mooie woningen met hulp van onze makelaars in Amstelveen zijn opgeleverd en verkocht? Kijk bij onze diensten onder ‘nieuwbouw’.

Wonen in Amstelveen

Wie in Amstelveen woont, heeft alles in de buurt. De Noord-Hollandse gemeente ligt in een gebied waar volop werkgelegenheid is. Dat is slechts een van de redenen waarom men een makelaar in Amstelveen zoekt. Kindvriendelijke wijken, winkelcentra, kunst en cultuur; in Amstelveen vind je het. Daarnaast kun je volop bewegen en recreëren in de mooie parken en de omliggende natuur, zoals het Amsterdamse Bos en de polder. Het zal je dan ook niet verrassen dat het snel gaat met ons huizenaanbod in Amstelveen. Als jouw makelaar in Amstelveen houden we je graag op de hoogte. Neem contact met ons op en laat ons weten dat je een woning in Amstelveen zoekt. Wanneer wij een huis in ons aanbod opnemen dat met jouw wensen overeenkomt, nemen we contact met je op.

Makelaarskantoor in Amstelveen: bel voor een afspraak!

Ons makelaarskantoor is in Amstelveen gevestigd en de drempel is hier laag. Loop tijdens kantooruren gerust eens binnen. Een halfnegen-tot-halfzes-mentaliteit hebben we niet, maar buiten deze kantoortijden werken wij graag op afspraak. Je kunt ook een afspraak maken op kantoortijden, zodat we zeker weten ruim tijd voor je vrij kunnen maken. Bel ons op 020-6459446 en laat ons weten of je een makelaar in Amstelveen wilt spreken, je huis wil laten taxeren of behoefte hebt aan hypotheekadvies. We heten je graag welkom bij Ludenhoff Groep, de makelaar in Amstelveen waar je je thuis voelt! Als je dus op zoek bent naar een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar om een huis te kopen of te verkopen kan je ons als jouw makelaar in Amstelveen inschakelen.