Mijn favorieten

Ludenhoff Makelaar Amstelveen

Dé makelaar van Amstelveen en omstreken!

Onze kennis van de huizenmarkt in Amstelveen en al haar aspecten hebben we opgedaan door studie en ervaring. Die ervaring komt voort uit het feit dat we zelf ook mensen zijn. Speuren, bezichtigen, bieden, taxeren, fotograferen, rondleiden; we hebben het allemaal zelf ook gedaan. Daarbij hebben we successen geboekt maar ook tegenslagen geïncasseerd.

De full-service makelaar

Full-focus op jouw belang

Bezichtiging | Bezichtigen
Verkoopmakelaar Amstelveen

alles-in-één-makelaar

Zoek je een menselijke makelaar in Amstelveen, dan ben je bij Ludenhoff aan het juiste adres. We begeleiden je graag met de verkoop, aankoop of taxatie van een woning en staan je bij met gedegen hypotheekadvies. Dé makelaar van Amstelveen en omstreken! Overtuigd?

Bezichtiging | Bezichtigen
Beoordeeld met een 9,5

Verhuisplannen?

We beginnen met een financieel gesprek

Bij Ludenhoff zetten we ons hypotheekadvies in om nóg beter te kunnen aan- en verkopen. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak.

Jouw makelaar in Amstelveen

Aankoopmakelaar

Zo begeleiden we je als aankoopmakelaar in Amstelveen graag bij de zoektocht naar je nieuwe woning. We stellen op basis van jouw voorkeuren een zoekprofiel op en houden je iedere ochtend via de e-mail op de hoogte van het meest actuele aanbod. Wanneer je een huis vindt dat je ziet zitten, gaat één van onze makelaars met je mee bij de bezichtiging en attenderen we je op eventuele verborgen gebreken. We helpen bij het bieden, zorgen dat het tekenen volgens de regels verloopt en voilà: je bent de nieuwe eigenaar van je droomhuis!

Én verkoopmakelaar

Ook de andere kant van de markt kennen we door en door. Zodoende kunnen we je ook uitstekend van dienst zijn wanneer je je huidige huis wilt verkopen in Amstelveen of omgeving. Onze makelaars verdiepen zich in je woning, zorgen voor professionele foto’s en zorgen ervoor dat de woning overal zichtbaar wordt – zowel online als offline. De bezichtigingen en gesprekken met potentiële kopers (en hun aankoopmakelaar) worden ook door de verkoopmakelaar in Amstelveen gedaan. Zo weet je zeker dat je het maximale uit je woning haalt en kun je je ondertussen zelf richten op je nieuwe woning.

Neem vrijblijvend contact op
Makelaar Utrecht | Nieuwbouw | Ludenhoff Makelaars Utrecht

Nieuwbouw in Amstelveen

Begeleiding bij nieuwbouwprojecten

We begeleiden regelmatig de ontwikkeling van nieuwbouwprojecten. Als makelaar hebben we hiermee immers tientallen jaren ervaring. Zeker als het gaat om markt- en doelgroeponderzoek: Ludenhoff Makelaars Amstelveen weet precies wie de potentiële bewoners van de te realiseren nieuwbouwwoningen zullen zijn. Zodoende kunnen we inhoudelijk advies geven over onder meer de bouwstijl, indeling en afmetingen van de woningen en vanzelfsprekend de te hanteren prijsklasse.

Taxateur & Hypotheekadviseur

Alles onder één dak

Waarvoor je ook bij ons terecht kunt, is het uitvoeren van taxaties. Neem je ons als makelaar in Amstelveen in de arm voor de aan- of verkoop van een woning, dan doen we de taxatie standaard gratis. Maar ook wanneer je op zoek bent naar een onafhankelijke taxateur, bijvoorbeeld om de hoogte van je hypotheek te kunnen bepalen, kun je bij makelaar Ludenhoff terecht. We zijn aangesloten bij de NWWI, waardoor je er zeker van bent dat onze taxatierapporten aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.

Hypotheek Advies nodig?

Naast makelaars en taxateurs werken op ons kantoor in Amstelveen bovendien hypotheekadviseurs. Zij helpen je bij vragen als ‘Welke hypotheekaanbieder is voor mij het gunstigst?’ en ‘Welk bedrag kan ik, ook met het oog op de toekomst, verantwoord lenen?’ Hierbij zijn we volledig onafhankelijk en denken we dus enkel en alleen vanuit jouw belang.

Samen sparren over jouw mogelijkheden?

Wonen in Amstelveen

Wie in Amstelveen woont, heeft alles in de buurt. De Noord-Hollandse gemeente ligt in een gebied waar volop werkgelegenheid is. Dat is slechts een van de redenen waarom men een makelaar in Amstelveen zoekt. Kindvriendelijke wijken, winkelcentra, kunst en cultuur; in Amstelveen vind je het. Daarnaast kun je volop bewegen en recreëren in de mooie parken en de omliggende natuur, zoals het Amsterdamse Bos en de polder. Het zal je dan ook niet verrassen dat het snel gaat met ons huizenaanbod in Amstelveen.

Als jouw makelaar in Amstelveen houden we je graag op de hoogte. Neem contact met ons op en laat ons weten dat je een woning in Amstelveen zoekt. Wanneer wij een huis in ons aanbod opnemen dat met jouw wensen overeenkomt, nemen we contact met je op.

Makelaar Utrecht | Makelaar Amstelveen

Kom binnen, de drempel is laag

Ludenhoff Makelaar Amstelveen: ook voor jou!

Of je een huis wilt kopen, of juist een huis wilt verkopen in Amstelveen, onze makelaars zijn er voor iedereen die zich op de huizenmarkt begeeft. Dus ook voor jou! Kun je hulp gebruiken bij de aan- of verkoop van een woning of wil je gebruikmaken van één van onze andere diensten? Neem dan gauw contact met ons op, een kennismaking is altijd geheel vrijblijvend.