Mijn favorieten

Ludenhoff Makelaars Utrecht

Worden wij jouw makelaar in Utrecht?

Het verkopen of kopen van een huis doe je maar een paar keer. Een belangrijke gebeurtenis, waar je uiteraard zo goed mogelijk bij geholpen wilt worden. Bij onze makelaars in Utrecht ben je dan ook aan het juiste adres.

Eerlijk advies

We geven je een eerlijk advies op een persoonlijke en informele manier, en niet alleen tijdens onze kantooruren. Als je ons nodig hebt, staan we ook in de avonden en weekenden voor je klaar. Van de eerste bezichtiging tot de laatste inspectie. Wij zijn jouw makelaar in Utrecht.

De full-service makelaar

Full-focus op jouw belang

Bezichtiging | Bezichtigen
Verkoopmakelaar Amstelveen

Alles-in-één-makelaar

Je kunt bij ons terecht voor hulp bij zowel aankoop als verkoop, taxaties, hypotheekadvies en tevens voor begeleiding bij nieuwbouwprojecten in Utrecht. De alles-in-één-makelaar van Utrecht, zo mag je ons gerust noemen. Maar wel eentje die zijn sporen reeds lang verdiend heeft. Met meer dan 45 jaar ervaring mogen we stellen dat we jou op al deze vlakken optimaal van dienst te kunnen zijn. Overtuigd?

Bezichtiging | Bezichtigen
Beoordeeld met een 9,5

Verhuisplannen?

We beginnen met een financieel gesprek

Bij Ludenhoff zetten we ons hypotheekadvies in om nóg beter te kunnen aan- en verkopen. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak.

Jouw makelaar in Utrecht

Aankoopmakelaar

We begeleiden je als aankoopmakelaar in Utrecht graag bij de zoektocht naar jouw nieuwe woning. We stellen op basis van jouw voorkeuren een zoekprofiel op en houden je iedere ochtend via de e-mail op de hoogte van het meest actuele aanbod in Utrecht. Wanneer je een huis vindt dat je ziet zitten, gaat één van onze makelaars met je mee bij de bezichtiging en attenderen we je op eventuele verborgen gebreken. Ook helpen we bij het bieden, zorgen we dat het tekenen volgens de regels verloopt en voilà: je bent de nieuwe eigenaar van je droomhuis!

Én verkoopmakelaar

Ook de andere kant van de markt kennen we door en door. Zodoende kunnen we je ook uitstekend van dienst zijn wanneer je je huidige huis wilt verkopen in Utrecht of omgeving. Onze verkoopmakelaars in Utrecht verdiepen zich in jouw woning, zorgen voor professionele foto’s en zorgen ervoor dat de woning overal zichtbaar wordt – zowel online als offline. De bezichtigingen en gesprekken met potentiële kopers (en hun aankoopmakelaar) worden uiteraard ook door de verkoopmakelaar van Ludenhoff gedaan. Zo weet je zeker dat je het maximale uit je woning haalt en kun jij je ondertussen zelf richten op je nieuwe woning.

Neem vrijblijvend contact op
Makelaar Utrecht | Nieuwbouw | Ludenhoff Makelaars Utrecht

Nieuwbouw in Utrecht

Begeleiding bij nieuwbouwprojecten

We begeleiden regelmatig de ontwikkeling van nieuwbouwprojecten. Als makelaar hebben we hiermee inmiddels tientallen jaren ervaring. Zeker als het gaat om markt- en doelgroeponderzoek: makelaar Ludenhoff weet precies wie de potentiële bewoners van de te realiseren nieuwbouwwoningen zullen zijn. Zodoende kunnen we inhoudelijk advies geven over onder meer de bouwstijl, indeling en de afmetingen van de woningen en vanzelfsprekend de te hanteren prijsklasse.

Taxateur & Hypotheekadviseur

Alles onder één dak

Waarvoor je ook bij ons terecht kunt, is het uitvoeren van taxaties. Neem je ons als makelaar in Utrecht in de arm voor de aan- of verkoop van een woning, dan doen we de taxatie standaard gratis. Maar ook wanneer je op zoek bent naar een onafhankelijke taxateur, bijvoorbeeld om de hoogte van je hypotheek te kunnen bepalen, kun je bij makelaar Ludenhoff terecht. We zijn aangesloten bij de NWWI, dit zorgt ervoor dat je er zeker van bent dat onze taxatierapporten aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.

Hypotheek Advies nodig?

Naast makelaars en taxateurs werken op ons kantoor in Utrecht ook hypotheekadviseurs. Onze hypotheekadviseurs in Utrecht helpen je bij vragen als ‘Welke hypotheekaanbieder is voor mij het gunstigst?’ en ‘Welk bedrag kan ik, ook met het oog op de toekomst, verantwoord lenen?’ Hierbij zijn we volledig onafhankelijk en denken we dus enkel en alleen mee vanuit jouw belang.

Samen sparren over jouw mogelijkheden?
Ludenhoff Makelaars | Hypotheekadvies | Hypotheek | Nieuwbouw

We vertellen je graag meer

Ludenhoff Makelaars Utrecht: ook voor jou!

Of je een huis wilt kopen in Utrecht, of juist je huis wilt verkopen, onze makelaars zijn er voor iedereen en dus ook voor jou die zich op de huizenmarkt begeeft. Kun je hulp gebruiken bij de aan- of verkoop van een woning of wil je gebruikmaken van één van onze andere diensten? Neem dan gauw contact met ons op. We plannen dan een een kennismaking in die altijd geheel vrijblijvend is.