Mijn favorieten

Full focus op jouw belang

Een makelaar die met je meedenkt

Wil je je huis verkopen in Utrecht of Amstelveen? Met Ludenhoff verkopen we je woning op de manier die jij het prettigst vindt. Natuurlijk komt er veel bij kijken, maar daar merk jij niets van. Dat regelen onze verkoopmakelaars voor je, en toch ben jij altijd op de hoogte van iedere stap die we samen zetten en mag je ons alles vragen. Ook ‘s avonds laat op de bank als de meest prangende vragen naar boven komen vindt je in onze verkoopmakelaars FAQ wellicht al je antwoord. Strakke communicatie en een eerlijke visie op de markt, maar altijd creatief denkend in mogelijkheden voor jou.

Verkoop | Huis verkopen | Verkoopmakelaar | Verkopen

Met zijn dynamische woningmarkt en divers woningaanbod, zorgen onze verkoopmakelaars in Utrecht ervoor dat jouw huis zich onderscheidt. Met een grondige kennis van de Utrechtse vastgoedmarkt, van de historische binnenstad tot de rustige buitenwijken, benutten we elke mogelijkheid om de verkoopwaarde van je woning te maximaliseren. Ludenhoff’s strategische marketingaanpak en persoonlijke begeleiding garanderen een soepel verkoopproces, of je nu in Leidsche Rijn, Utrecht Oost, of ergens anders in de stad je woning wilt verkopen.

In Amstelveen, bekend om zijn groene omgeving en hoogwaardige voorzieningen, richten onze verkoopmakelaars zich op de unieke aspecten van jouw woning om de ideale koper te trekken. Door de nabijheid van Amsterdam, gecombineerd met een eigen sterk gemeenschapsgevoel, heeft de stad een zeer specifieke markt die de expertise en finesse van onze verkoopmakelaars in Amstelveen vereist.

Jouw huis in de spotlights

Met ruime marketingervaring, hoogwaardige fotografie en een eigen styliste zorgen we ervoor dat jouw huis breed onder de aandacht komt.

De beste verkoopervaring

Dat gaat voor ons veel verder dan alleen een mooie prijs. Wij bieden je de juiste persoonlijke begeleiding en nemen je mee in iedere stap die we samen zetten.

Goede begeleiding van A tot Z

Als vertrouwde makelaar helpen we je graag om jouw woonwensen te vervullen. Naast de verkoop zijn we er ook als aankoopmakelaar, taxateur en hypotheekadviseur.

Met ruime marketingervaring, hoogwaardige fotografie en een eigen styliste zorgen we ervoor dat jouw huis breed onder de aandacht komt.

Dat gaat voor ons veel verder dan alleen een mooie prijs. Wij bieden je de juiste persoonlijke begeleiding en nemen je mee in iedere stap die we samen zetten.

Als vertrouwde makelaar helpen we je graag om jouw woonwensen te vervullen. Naast de verkoop zijn we er ook als aankoopmakelaar, taxateur en hypotheekadviseur.

Onze werkwijze

Stap voor stap verkopen

Stap 01

Eerste oriëntatie en de advies verkoopprijs

Voor je met een makelaar in zee gaat wil je eerst onderzoeken bij wie je het beste gevoel hebt. Begrijpelijk! We maken graag vrijblijvend kennis met je en vertellen je wat wij verwachten dat jouw huis kan opbrengen.

Laten we kennismaken

Stap 02

Goede voorbereiding is het halve werk

Als je voor ons hebt gekozen, starten we direct met de voorbereidingen. We sturen een styliste, de fotograaf en maken jouw dossier compleet. Van de lijst van zaken tot het energielabel, wij zorgen dat alle informatie inzichtelijk is voor potentiële kopers.

Enthousiast? Maak een afspraak!

Stap 03

De markt op met een sterke verkoopprijs

Omdat de markt voortdurend beweegt, bepalen we pas vlak voor publicatie samen de exacte verkoopprijs. Met prachtige foto’s, een sterke verkooptekst en de juiste kanalen ben je er zeker van dat jouw huis de juiste doelgroep bereikt (én overtuigt).

Sparren over de mogelijkheden?

Stap 04

Bezichtigingen en biedingsprocedure

In goed overleg bepalen we samen wanneer de bezichtigingen passen. We zijn graag zo flexibel mogelijk en op basis van de interesse en eventuele biedingen bepalen we samen welke verkoopprocedure we hanteren. Daarbij zijn jouw wensen voor ons erg belangrijk.

Vertel ons jouw wensen

Stap 05

Verkoop en koopovereenkomst

Ook na een succesvolle verkoop blijven we graag betrokken. We zorgen ervoor dat de koopovereenkomst door koper en verkoper wordt getekend en begeleiden de eigendomsoverdracht bij de notaris.

Laten we kennismaken!

Gratis waardebepaling

Eerst weten wat je huis waard is?

Dat geeft duidelijkheid, ook over het eventuele moment van verkopen. We komen vrijblijvend bij je langs en laten je graag kennismaken met onze mensen en onze werkwijze.

Over Ludenhoff

Optimale begeleiding om jou een streepje voor te geven

Onze drijfveer is om jou als klant zo goed mogelijk te helpen, niet om zoveel mogelijk huizen te verkopen. En dat merk je. Wij begeleiden jou zoals we zelf begeleid willen worden bij de verkoop van ons eigen huis. Met duidelijke communicatie, eerlijk advies en volledige focus op jouw belang.

testimonial-bg

Reviews

Ervaringen van onze klanten

De positieve ervaringen van onze klanten geven
ons het vertrouwen dat onze focus op extra service
en advies de juiste is.

“Alle medewerkers van het makelaarskantoor zijn kundig, vriendelijk, behulpzaam en makkelijk te bereiken. Fijne sfeer en samenwerking, kan niet beter!”

Campinasdreef 38 08 mrt 2023
10,0 Verkoopscore

Uitermate vriendelijk en deskundig en indien nodig meteen bereikbaar. Mocht ik de toekomst nogmaals een makelaar nodig hebben wordt het zeker weer makelaars kantoor Ludenhoff.

Willem Pijperstraat 69 27 feb 2024
9,5 Verkoopscore

Vlotte communicatie via telefoon, app, mail. Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen! Fijne en betrokken makelaar..

Felix de Nobelhof 10 29 aug 2022
9,8 Verkoopscore

Prettig contact, verstand van zaken en gedurende de dag/avond ook goed bereikbaar. Ze gingen zeer zorgvuldig te werk. Deze makelaar kan ik iedereen aanbevelen.

Sartreweg 43 03 okt 2022
9,5 Verkoopscore

Contact

Wij maken graag kennis met je

En vertellen je alles wat je wilt weten over de verkoop van je huis.