Mijn favorieten
Huis verkopen in Amstelveen | Huis verkopen in Utrecht

Verkoopmakelaar Amstelveen

De beslissing is genomen, het moment is daar: je gaat je huis verkopen in Amstelveen. Wellicht heb je een nieuw en beter onderkomen gevonden (gefeliciteerd!) of zet je jouw mooie stulpje om een andere reden in de markt. Je krijgt hierbij met allerlei vraagstukken te maken: hoe bepaal je de vraagprijs, hoe laat je de wereld weten dat je huis te koop staat, hoe kom je aan professionele foto’s? Bij Ludenhoff werken ervaren verkoopmakelaars in Amstelveen die je in het hele verkooptraject kunnen bijstaan. Zij kennen de nieuwste trends en ontwikkelingen in de huizenmarkt en weten daar slim op in te spelen. We vertellen je graag meer over onze werkwijze.

Waarom een verkoopmakelaar in Amstelveen inschakelen?

Bij het verkopen van een huis komt heel wat kijken. Zaken die wanneer ze goed gaan veel voordeel kunnen opleveren, maar ook zeer nadelig kunnen uitpakken wanneer ze niet goed gaan. Zo betekent één procent verschil in vraagprijs al snel duizenden euro’s winst of verlies. Worden wij jouw makelaar in Amstelveen, dan gooien wij al onze kennis van de huizenmarkt en ervaring in de strijd om jouw huis zo snel mogelijk voor de best mogelijke prijs te verkopen. Dat scheelt je een heleboel gedoe tijdens en na het verkoopprocess.

Verkoopmakelaar inschakelen
Verkoopmakelaar Amstelveen

Jouw huis door onze lens

Schakel je ons in als verkoopmakelaar in Amstelveen, dan komen we allereerst kennismaken met jou en het huis. Het is voor beide partijen erg belangrijk dat we goed door één deur kunnen. Het gaat immers om een samenwerking, waar veel geld en emotionele waarde bij komt kijken. Als het klikt (of niet, dat kan ook voorkomen), weten we dat allebei vrij snel. Vervolgens gaan we de strategie met je bespreken. Bij ons werk als verkoopmakelaar in Amstelveen is een goede voorbereiding echt het halve werk. Wij weten precies welke elementen we moeten uitlichten om je huis nog beter verkoopbaar te maken. Met professionele 360-graden fotografie en video’s leggen we de basis voor een succesvolle verkoop.

Taxaties | Makelaar Utrecht | Makelaar Amstelveen

We schreeuwen het van de daken

Er zijn verkoopmakelaars in Amstelveen die de woning op Funda en hun eigen site zetten en dan met iets anders bezig gaan. Voor ons is dit slechts de basis. We halen alles uit de kast om potentiële kopers te bereiken, van berichten in lokale bladen tot advertenties op social media. En dan gebeurt het: de eerste geïnteresseerden dienen zich aan!

Ludenhoff Makelaars Hypotheken | Makelaar Utrecht | Makelaar Amstelveen

Onderhandelen? Laat dat maar aan ons over

Als jouw verkoopmakelaar in Amstelveen nemen we de communicatie met potentiële kopers op ons. Al snel zullen we de eerste rondleidingen plannen, uiteraard in samenspraak met jou. Hierna begint het bieden en onderhandelen. Ben je al niet zo’n ster in onderhandelen op de markt op vakantie, laat staan op de huizenmarkt? Geen zorgen, als jouw verkoopmakelaar in Amstelveen nemen ook dit dit volledig uit handen.

Zullen we starten?

Makelaar Amstelveen

Wil je zorgeloos je woning verkopen in Amstelveen? Met ons als verkoopmakelaar heb je er bijna geen omkijken naar. Onze makelaarsdivisie in Amstelveen staat klaar om je bij te staan. Zoek dus niet langer naar een makelaar in Amstelveen en neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.