Mijn favorieten

Sta sterker met een ervaren specialist

Waarom kiezen voor een aankoopmakelaar?

Goed, je wilt een huis kopen in Utrecht. Maar hoe past de aankoopmakelaar precies in dit verhaal? Allereerst kan deze specialist jou helpen bij het vinden van jouw droomwoning. Hij of zij is namelijk goed op de hoogte van de lokale woningmarkt in Utrecht. Welke objecten zijn er te koop en welke komen er binnenkort vrij? Ook na het vinden van het ideale huis, is er een taak voor de aankoopmakelaar weggelegd. Hij of zij helpt je nu bij het aankopen ervan. Van een onafhankelijk oordeel tijdens de bezichtiging tot een grondige eindinspectie na aankoop.

49

Woningen aangekocht

9,5

Funda beoordeling

5

In 5 stappen aankopen

45

Jaar aankoop ervaring

Over ons | Over Ludenhoff

Alle voordelen op een rij

De voordelen van een aankoopmakelaar

Even heel eerlijk: waarom zou je eigenlijk met een aankoopmakelaar in Utrecht in zee gaan? Het antwoord is vrij simpel. Het inschakelen van zo’n makelaar scheelt je namelijk veel tijd en energie. Een aankoopmakelaar:

  • neemt je veel werk uit handen;
  • voorziet jou van vakinhoudelijke kennis;
  • geeft een objectieve mening over de woning;
  • is als eerste op de hoogte van het aanbod in Utrecht.

Ontdek ons aanbod

Wat is er te koop in Utrecht?

Beschikbaar
Amstelveen
Graaf Aelbrechtlaan 189
€ 1.200.000 ,- k.k.
Beschikbaar
Utrecht
Meloenstraat 24
€ 450.000 ,- k.k.
Beschikbaar
Amstelveen
Emmakade 24
€ 900.000 ,- k.k.
Beschikbaar
Utrecht
F.C. Dondersstraat 20
€ 160.000 ,- k.k.
Beschikbaar
Utrecht
Koeweitdreef 30
€ 475.000 ,- k.k.
Beschikbaar
Utrecht
Henegouwen 90
€ 375.000 ,- k.k.
Beschikbaar
Amstelveen
Zeelandiahoeve 80
€ 645.000 ,- k.k.
Beschikbaar
Diemen
Roggekamp 13
€ 650.000 ,- k.k.
Beschikbaar
Amstelveen
Keizer Karelweg 30
€ 525.000 ,- k.k.

Begeleiding van A tot Z

Een huis kopen met Ludenhoff Makelaars

Bijna 50 jaar, zo lang is Ludenhoff Makelaars al actief binnen de huizenmarkt in Utrecht, Amstelveen, Amsterdam, ZeistDe Bilt, en omstreken. Met deze schat aan ervaring en een scherp oog voor lokale marktontwikkelingen, weten een aankoopmakelaar van Ludenhoff altijd precies wat hij of zij op wijkniveau van een woning kan verwachten. Hierdoor zijn wij altijd in staat om betrouwbaar en onafhankelijk advies te geven.

Wij denken niet in transacties, het gaat ons om tevreden klanten die hun droomhuis kunnen kopen zonder financiële zorgen.

Zorgeloos kopen

Aankopen met de steun van een financieel adviseur

Bij Ludenhoff profiteer je als koper van fullservice dienstverlening. Dat betekent dat we naast je aankoopmakelaar ook je financieel adviseur zijn. Dat schakelt lekker snel! En zoek je na de aankoop een ervaren makelaar om je huis te verkopen? Dan helpen we je graag met een sterk verkoopplan dat past bij jou en je huis.

testimonial-bg

Reviews

Aankoopervaringen van onze klanten

Hoe wij het doen als aankoopmakelaar in Utrecht? Vraag het onze klanten!

Zeer goede marktkennis en effectieve informatie over koopstrategie. Vriendelijke en toegankelijke vakmensen. Heb ze al 3 keer gebruikt als koper of verkoper. Ook goede prijzen voor hun diensten.

Dhr. Nikos Kyvranoglou 20 jul 2022
10 Verkoopscore

Net als bij de aanschaf van ons vorige huis zijn wij zeer goed en vriendelijk geholpen door Rob Kok. Zijn rust en deskundigheid zijn erg prettig. Dankzij hem hebben wij een prachtig huis kunnen kopen en heeft hij ons geholpen met de hypotheek.

Dhr. Dennis van Bruggen 14 dec 2021
10 Verkoopscore

Het contact verliep vanaf het begin erg soepel en prettig. Altijd goed bereikbaar en reactie is snel en adequaat. Kortom zeer professioneel en kundig werk geleverd door Merlijn en Rob van Ludenhoff Utrecht!

Mevr. Kuijs 08 jan 2023
9.3 Verkoopscore

Zullen we starten?

Schakel nu een aankoopmakelaar in!

Een huis is je meest kostbare bezit. Financieel én emotioneel. Daar wil je vele jaren van kunnen genieten. Het is dan ook belangrijk dat de aankoop ervan goed geregeld wordt. Maak een afspraak om jouw aankoopplan te bespreken.