Mijn favorieten
Huis kopen in Amstelveen | Huis kopen in Utrecht

Ludenhoff Makelaars Utrecht

Jouw makelaar in Utrecht

Het is altijd al een droom geweest: een huis kopen in Utrecht. In de stad of ergens in de provincie. Met een partner of toch alleen. Eindelijk is het tijd om daar de eerste stappen in te zetten. Na een lange tijd geld opzij te hebben gezet, ben je nu op zoek naar een betrouwbare makelaar. Zo een die je aan een mooie woning verbindt en jouw helpt met een huis kopen in Utrecht. Ludenhoff makelaars in Utrecht is er zo een. Maak vandaag nog een afspraak!

De stappen naar jouw nieuwe thuis in Utrecht

Wij staan voor je klaar

Hulp bij de aankoop

We ontzorgen je gedurende het aankoopproces

Het vinden van de perfecte woning in Utrecht. Dat is nogal een onderneming. Gelukkig kunnen de makelaars in Utrecht van Ludenhoff je hierbij helpen. Niet alleen hebben wij zicht in welke huizen er te koop staan, maar wij ondersteunen je ook tijdens jouw weg naar het winnende bod. Overweeg je een bepaald huis in Utrecht te kopen? Dan gaan wij graag met je mee naar de bezichtiging. Vervolgens adviseren wij je over de staat, de verbouwmogelijkheden en de hoogte van een mogelijk bod om een huis te kopen in Utrecht. Ook onderhandelen wij namens jou met de tegenpartij.

Bekijk het aanbod

Begeleiding van A tot Z

Het perfecte huis

Ludenhoff begeleid je van A tot Z en zorgt er voor dat ja je straks helemaal happy bent met je nieuwe huis. Wij kijken naar alle kansen en mogelijkheden van een woning maar ook zeker naar alle bouwkundige en juridische haken en ogen. Wij zijn al sinds 1973 actief in de provinciehoofdstad en weten dus als geen ander wat er op de huizenmarkt speelt. Zo kun jij – zonder zorgen – jouw eerste, tweede of derde huis in Utrecht kopen. We helpen je ook met taxaties, hypotheken of de verkoop van je huidige woning.

Bekijk het aanbod
Ludenhoff Makelaars | Hypotheekadvies | Hypotheek | Nieuwbouw

Ludenhoff Makelaars Utrecht: ook voor jou!

Overtuigd van onze aanpak?

Een huis in Utrecht: die heb je altijd al willen kopen. Misschien woon je al in de mooie, authentieke stad (dichtbij Zeist en De-Bilt) of wil je er naartoe verhuizen vanwege een baan. Wat de reden ook is: je wilt goed terechtkomen. Wij gaan graag voor je aan de slag. Neem contact met ons op met onze makelaars in Utrecht en we plannen samen een vrijblijvend gesprek in om je wensen te bespreken.