Zelfverzekerd neem je een aankoopmakelaar uit Utrecht in de arm. Zij bezitten namelijk relevante kennis van de huizenmarkt in jouw gewenste woonomgeving. Onze makelaar in Utrecht heeft dat zeker. Met meer dan 50 jaar ervaring in deze prachtige stad zijn wij de anderen altijd een stap voor. Dus dat droomhuis? Wij regelen het voor je. Interesse? Neem direct contact met ons op!

Een breed aanbod

Op zoek naar een aankoopmakelaar in de regio Utrecht? Dan zit je bij Ludenhoff vast en zeker goed. Wij hebben namelijk korte lijntjes met lokale makelaars en huisbezitters in deze provinciestad. Hierdoor weten wij - nog voordat de woning daadwerkelijk in de verkoop gaat - dat deze de woningmarkt opkomt. Dit geeft onze aankoopmakelaar in Utrecht - en dus jou als klant - een voorsprong op al die andere woningzoekers. Wilt u juist een huis verkopen in Utrecht? Ook dan bent u bij ons aan het goede adres! 

Hulp bij de aankoop

Bij Ludenhoff helpen wij jou dus bij het vinden van een woning. Zo één die aan al jouw criteria voldoet. Maar wat gebeurt er daarna eigenlijk? Allereerst gaan wij als aankoopmakelaar in Utrecht mee bij de bezichtiging. Hier letten wij op zaken, zoals de bouwkundige staat en de mogelijke kosten bij een verbouwing. Hier zijn wij heel open en eerlijk over. Wil je een bod plaatsen? Dan adviseren wij je over de hoogte. Daarna onderhandelen wij namens jou met de tegenpartij.

Fijn wonen in Utrecht met Ludenhoff

Een mooi en sfeervol huis in Utrecht. Je zit niet te wachten op verborgen gebreken, te dure biedingen en verloren kansen. Een goede aankoopmakelaar in Utrecht kan je daarvoor behoeden. Gelukkig is Makelaar Ludenhoff al sinds 1973 actief in de provinciehoofdstad. Onze aankoopmakelaar in Utrecht weet dan ook precies wat hij of zij van een woning moet verwachten. En waar jullie op moeten letten. Op meerdere fronten kunnen wij jou helpen. Denk aan zaken, zoals:

In Utrecht een aankoopmakelaar nodig?

Een huis kopen in Utrecht (nabij Zeist en De Bilt). Daar komt nogal wat bij kijken. Schakel daarom direct een aankoopmakelaar van Ludenhoff in! Onze specialisten weten namelijk precies wat er in de lokale huizenmarkt speelt. Maak daarom vandaag nog gebruik van onze zoekservice. Heb je een vraag? Of bent u op zoek naar juist een verkoopmakelaar in Utrecht? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar +31 (0)30-2368484 of vul het contactformulier in. Bezoeken kan ook: je vindt ons aan de Biltstraat 445 in Utrecht. Helpt onze aankoopmakelaar jou straks aan een droomhuis in Utrecht?

Als je op zoek bent naar een makelaar in Amstelveen (verkoopmakelaar of aankoopmakelaar) om een huis te kopen of te verkopen kan je ons inschakelen.