Wil jij je huis verkopen in Utrecht of omgeving met behulp van een betrouwbare verkoopmakelaar in Utrecht? Een makelaar die er echt enkel en alleen voor jou is en zijn of haar uiterste best doet om er voor jou het maximale uit te halen? Dan ben je op zoek naar de makelaars van Ludenhoff Groep. We zijn al bijna een halve eeuw een bekende naam in Utrecht en omgeving en beschikken dan ook over een uitgebreid netwerk. Via ons je huis verkopen in Utrecht levert daardoor altijd nét dat beetje meer op. Mogen we je helpen? Neem dan gauw contact met ons op!

Huis verkopen in Utrecht m.b.v. een verkoopmakelaar

Vooropgesteld: het is niet verplicht uw te kiezen voor hulp van een makelaar, wanneer je je huis in Utrecht wilt verkopen. Huizen verkopen is echter een vak apart. En zeker omdat een potentiële koper vrijwel altijd een aankoopmakelaar in Utrecht mee zal nemen, die uitsluitend zijn/haar belangen behartigt, is het verstandig om je ook te laten helpen door een specialist. Zo vind je sneller een koper, profiteer je van jarenlange ervaring met professioneel onderhandelingen over de koopsom, hoef je je om al het papierwerk niet druk te maken en kun je daardoor meer tijd en aandacht steken in je nieuwe woning.

Zo gaan we te werk

Als je onze hulp inschakelt om je huis te verkopen in Utrecht, volgen we een vast stappenplan. Het begint natuurlijk met een afspraak bij ons op kantoor, waar we uitgebreid je wensen bespreken, bijvoorbeeld als het aankomt op de termijn waarbinnen je je huis wilt verkopen en de gewenste prijs.

Je huis in Utrecht in kaart brengen

Wanneer dit allemaal duidelijk is komen één of twee makelaars van ons kantoor in Utrecht bij je langs. We maken samen een rondje door je woning en bepalen de punten om uit te lichten. Met behulp van 360-graden-foto’s brengen we je huis aantrekkelijk in beeld, waarna we op kantoor een overtuigende aanbiedingstekst schrijven en een plattegrond van de woning maken.

Je huis onder de aandacht brengen

Vervolgens is het tijd om op zoek te gaan naar potentiële kopers van je huis in Utrecht. Hiervoor zetten we alle denkbare online en offline kanalen in, waarbij plaatsing op Funda natuurlijk niet mag ontbreken. Maar ook gebruiken we ons eigen netwerk van makelaars in de regio om je woning onder de aandacht te brengen. Je huis verkopen in Utrecht gaat immers het snelst wanneer je rechtstreeks woningzoekers uit de regio benadert.

Bezichtiging, onderhandeling en papierwerk

De eerste geïnteresseerden hebben zich gemeld. Wij plannen in overleg met jou een bezichtiging in en leiden de mogelijke kopers rond. We beantwoorden al hun vragen en onderhouden nadien het contact. Mochten ze geïnteresseerd blijken, dan voeren wij de onderhandelingen. Daarbij zijn we natuurlijk voortdurend met jou in overleg. We bespreken de door jou gewenste voorwaarden en stellen uiteindelijk het koopcontract op. Het tekenen kan tot slot bij ons op kantoor. Je hebt je huis in Utrecht verkocht!

Huis verkopen in Utrecht? Neem contact op!

Mogen we jou ook helpen je woning in de Domstad te verkopen? Of wilt u graag juist een huis kopen in Utrecht (dichtbij Zeist en De-Bilt)? Neem dan gauw contact met ons op. Een kennismaking is vanzelfsprekend geheel vrijblijvend. Gebruik ons contactformulier, bel naar +31 (0)30-2368484 of stuur een e-mail naar utrecht@ludenhoff.nl. Je huis verkopen in Utrecht wordt makkelijker met de verkoopbegeleiding door Ludenhoff!

Ook als je op zoek bent naar een makelaar in Amstelveen (verkoopmakelaar of aankoopmakelaar) om een huis te kopen of te verkopen kan je ons inschakelen.