Wat waardeert u in een taxateur?
Voor taxaties met een stevige fundering.

Als beëdigd taxateur houdt Ludenhoff zich vanzelfsprekend aan de regels van het spel. Toch is onze ene taxatie de andere niet. Betreft het een familiekwestie of zakelijke overeenkomst? Gaat het om een toekomstvisie of juist een momentopname? Is het een stuk voor de bank, de fiscus of een verzekeraar? Ludenhoff denkt met u mee.

Waardebepalingen

Een waardebepaling van uw pand – vanwege een verkoop of indicatie van de overwaarde – doet Ludenhoff voor haar cliënten kosteloos. En razendsnel. Voor een eerste indicatie is één mail of telefoontje vaak al voldoende.

Kwaliteitsgarantie

Ludenhoff verricht duizenden taxaties per jaar. Voor particulieren, uiteenlopende bedrijven en instanties als de belastingdienst. Onze rapporten staan bekend als waardevolle en stevig onderbouwde documenten. Diverse organisaties onderschrijven onze kwaliteit:

Logo funda
NRVT

Het NWWI is het keurmerk voor woningtaxaties. Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen, kunnen zich bij het NWWI aanmelden. Wilt u via ons een NWWI-taxatierapport aanvragen? Of heeft u andere vragen?

Meer weten? Maak direct een afspraak.