Zeker weten wat de waarde van een woning is? Een taxatie geeft je duidelijkheid. En dat is fijn bij een belangrijke gebeurtenis zoals de verkoop of aankoop van een huis. Als gecertificeerd taxateur in Utrecht en regio Amstelveen en Amsterdam begrijpen we hoeveel er van ons werk afhangt. Op onze taxatie kun je bouwen.

Weet waar je aan toe bent

Een taxatie is in twee situaties van belang: als je een huis koopt én als je een huis verkoopt. Schakel je ons in als aankoop- of verkoopmakelaar in Utrecht, Amstelveen of Amsterdam, dan taxeren we de waarde van het huis kosteloos. Voordat we de taxatie uitvoeren, krijg je van ons een eerlijke indicatie. Zo weet je vooraf waar je aan toe bent.

Zorgvuldig en snel

Iedere taxatie is maatwerk. Dat komt omdat er veel factoren van invloed zijn op de exacte waarde van de woning. Denk aan de staat van het huis, de waarde van recent verkochte panden in de omgeving, de inhoud en oppervlakte en de gemeente en buurt. Wij wegen alle componenten zorgvuldig en snel af. Binnen een paar dagen ontvang je van ons een betrouwbaar en onderbouwd taxatierapport.

Garantie voor kwaliteit

Ieder jaar voeren we vele taxaties uit in de regio’s Utrecht, Amstelveen en Amsterdam. Aan ervaring en kennis dus geen gebrek. Bovendien zijn we als taxateur aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Dat betekent dat onze werkwijze en rapporten aan hoge kwaliteitseisen voldoen.

Hoogte van je hypotheek

Een taxatie is handig, en voor het krijgen van een hypotheek voor een (bestaande) koopwoning ook verplicht. Op basis van je inkomen en de waardebepaling van de woning wordt bepaald hoeveel je kunt lenen. In de meeste gevallen is dat niet meer dan de getaxeerde waarde. Daarom is het belangrijk dat je kunt vertrouwen op de taxateur die de waarde bepaalt. Wij begrijpen hoeveel er van ons werk afhangt. En zorgen voor een taxatie waar je op kunt bouwen.

Mogen wij je helpen met de taxatie van een woning in Utrecht, Amstelveen of Amsterdam? Laat je gegevens achter om een vrijblijvende afspraak te maken. Geen kleine lettertjes. Beloofd.