Mijn favorieten
Amstelveen

Beauve

geen prijs
Over de woning

Omschrijving

Start verkoop 3e kwartaal 2023!

BEAUVE
Luxe wonen in Amstelveen

Nieuwbouw in Bovenkerk, wonen met natuur naast de deur
In de Amstelveense wijk Bovenkerk – op het terrein tussen Bovenkerkerweg, Noordammerlaan en Maalderij – verrijst het fraaie nieuwbouwproject Beauve. Een gevarieerde woonbuurt met een dorps karakter en 52 royale eengezinswoningen in jaren 20- en 30-stijl in diverse typen. Hier woon je met het Amsterdamse Bos én natuurgebied De Poel naast de deur. Iets voor jou? Houd de website in de gaten voor het laatste nieuws of meld je aan voor onze nieuwsbrief. Als alles volgens plan verloopt, verwachten we in het 3e kwartaal van 2023 te kunnen starten met de verkoop van Beauve.

Royale eengezinswoningen in jaren 20- en 30-stijl
De 52 woningen in Bovenkerk Amstelveen zijn onderverdeeld in 8 verschillende typen. Zo kan iedereen in Beauve een woning vinden die aansluit bij zijn of haar woonwensen!

De woningtypen zijn als volgt:
– Herenhuis Hoekwoning: 199-211 m2, 6 slaapkamers
– Herenhuis Tussenwoning: 199-213 m2, 6 slaapkamers
– Royale Hoekwoning L: 148-150 m2, 4 slaapkamers
– Royale Tussenwoning L: 149-152 m2, 4 slaapkamers
– Royale Hoekwoning XL: 159-166 m2, 4 slaapkamers
– Royale Tussenwoning XL: 154 m2-166 m2, 4 slaapkamers
– 2-onder-1 kapwoning: 176-207 m2, 4 slaapkamers
– Tussenwoning: 93 m2, 3 slaapkamers

Dorps karakter en natuur om de hoek
Het voormalige dorp Bovenkerk stond vroeger bekend om zijn hechte gemeenschap. Hoewel de wijk later onderdeel is geworden van Amstelveen, heeft Bovenkerk het dorpse karakter behouden en is de populariteit voor deze gemengde wijk gegroeid. Dat is niet zo gek, met de voorzieningen van Stadshart Amstelveen nabij én natuur om de hoek. Op loopafstand ligt de ingang van het Amsterdamse Bos en – tevens aan de noordzijde – natuurgebied De Poel, waar je heerlijk kunt recreëren. De nieuwe woonbuurt Beauve krijgt zelf ook veel groen. Daarnaast komt er in het groene middengebied een speeltuin voor kinderen en langs de sloot een wandelpad.

Wonen met stedelijke voorzieningen
Bovenkerk ligt in het zuidwesten van Amstelveen, op loopafstand van verschillende voorzieningen en winkels, zoals de Albert Heijn voor je dagelijkse boodschappen en bouwmarkt Praxis. En op steenworp afstand vind je het Stadshart en het winkelcentrum van Westwijk. Verder biedt de wijk verschillende sportfaciliteiten zoals een tennis- en hockeyclub, het zwembad en verschillende fitnessclubs. Gezellig lunchen doe je bij Maalder en bij Colijn dineer je met uitzicht op het Amsterdamse Bos. De kinderen kunnen in de buurt naar school, bijvoorbeeld basisschool de Westwijzer of het Amstelveen College voor middelbaar onderwijs. Tot slot zijn er diverse haltes voor het openbaar vervoer en door de nabijheid van uitvalswegen A9, A4 en A2 zijn Amsterdam en Schiphol Airport makkelijk en snel bereikbaar.

Duurzame nieuwbouw met oog voor de omgeving
Bij de bouw van dit duurzame nieuwbouwproject in Bovenkerk houden we zoveel mogelijk rekening met de omliggende omgeving. Zo is er veel aandacht voor het klimaat met de integratie van de dijk en de verbreding van de watergang in de buurt. Verwarmen en koelen van de woningen gebeurt via bodemwarmte en om het regenwater in de wijk optimaal te verwerken en benutten, worden sedumdaken toegepast. Daarnaast wordt het hemelwater geloosd op open water. Projectwebsite: www.nieuwbouw-beauve.nl/

Volledige omschrijving Korte omschrijving
Details

Kenmerken

Alle kenmerken Minder kenmerken

Meer informatie?

Herman de Jonge denkt graag met je mee.

Meer over aankopen

Wat zijn jouw financiële mogelijkheden?

Ontvang onafhankelijk hypotheekadvies.

Lees meer
Media

Afbeeldingen

Beauve geen prijs