Ludenhoff Groep begeleidt de ontwikkeling van nieuwbouwprojecten. Van marktonderzoek tot verkoop. Met ons advies ben je verzekerd van een goede afloop.

Van idee tot projectplan

Als makelaars hebben we jarenlange ervaring met de ontwikkeling van nieuwbouwprojecten. We kennen de regels van het spel. Daardoor zijn we in iedere projectfase van toegevoegde waarde. Vanaf het begin denken we kritisch mee. Samen vormen we eerste ideeën om tot een onderbouwd projectplan. Onze kennis van het gebied, de markt en de doelgroep komt daarbij goed van pas.

Inzicht in je doelgroep

We doen uitgebreid markt- en doelgroeponderzoek. Op die manier krijgen we inzicht in potentiële kopers. Wie zijn ze, waar komen ze vandaan en wat zijn hun woonwensen? In het plan van aanpak bepalen we strategisch hoe we onze doelgroep bereiken. En we gebruiken het verkregen inzicht in de doelgroep om het nieuwbouwproject zelf aan te scherpen. We adviseren onder andere over de bouwstijl, de indeling en grootte van de woningen en de prijsklasse.

Marketing en verkoop

Is het aanbod gereed, dan gaan wij aan de slag met het marketingplan en de uitvoering ervan. Ook het verkooptraject nemen we voor onze rekening. Daarbij zijn we het aanspreekpunt voor eventuele kopers. Het verkoopmoment en het marketingproces stemmen we zo goed mogelijk op elkaar af. Zo zorgen we voor een soepel verloop én een goede afloop.

Contact

Wil je meer weten over hoe onze expertise jouw nieuwproject kan verder helpen? Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.

Bekijk hier onze actuele nieuwbouwwoningen.

Referentielijst verkochte nieuwbouwprojecten Ludenhoff Groep Makelaars