Op zoek naar een makelaar in De Bilt? Op een goede tien minuten fietsen vind je makelaarskantoor Ludenhoff in Utrecht, sinds 1973 gespecialiseerd in de aan- en verkoop van woningen in Utrecht en omgeving. We kennen de regio door en door en zijn naast in Utrecht ook actief als makelaar in bijvoorbeeld De Bilt, Maarssen, Nieuwegein, Vinkeveen en Zeist. En wil je juist je huidige woning in De Bilt verkopen? Ook dan is het tijd om contact op te nemen met één van onze makelaars in de buurt van De Bilt!

Aankoop, verkoop, taxatie en meer

Als één van de oudere makelaarskantoren van de regio mogen we onszelf gerust een allround vastgoedspecialist noemen. We kunnen je zodoende bij alle denkbare woningerelateerde issues bijstaan, of het nu gaat om het kopen of verkopen van een woning, taxatie, hypotheekadvies of het realiseren van nieuwbouw. Doordat we alle facetten van het wereldje kennen kunnen we ons eenvoudig in jouw wensen verplaatsen en weten we precies waar je mee te maken krijgt.

Aan- en verkoopmakelaar De Bilt

Voor ons als makelaar in de regio De Bilt (dichtbij Zeist en Utrecht) is aan- en verkoopadvies vanzelfsprekend de core business. We helpen woningzoekers met het vinden van precies die woning die perfect voldoet aan alle wensen en staan je bij met de bezichtiging, het bieden en uiteindelijk het besluiten van de koopovereenkomst. Maar als je ons als verkoopmakelaar inschakelt staan we natuurlijk volledig aan jouw kant en helpen we je het onderste uit de kan te halen. Naast dat onze makelaars nabij De Bilt onderhandelen met potentiële kopers, zorgen we er daarnaast en allereerst natuurlijk voor dat je woning overal te vinden is voor woningzoekenden.

Taxateur

Ook wanneer je via een andere makelaar of zelfs zonder aankoopmakelaar uit De Bilt besluit een huis te kopen, kun je bij ons makelaarskantoor nabij De Bilt terecht. We zijn namelijk ook NWWI-erkende taxateurs, bij wie je kunt aankloppen voor een waarheidsgetrouwe waardebepaling van de koopwoning die je op het oog hebt. Sta je dus op het punt een koopcontract te tekenen, maar verlangt de hypotheekverstrekker een onafhankelijk taxatierapport? Dan zijn wij eveneens je partner.

Hypotheekadviseur

Maar voordat het zover is zul je eerst op zoek moeten naar de hypotheek die voor jou het voordeligst is. Hier adviseren we je graag over. We zijn volstrekt onafhankelijk, daar we geen samenwerkingen hebben met welke hypotheekverstrekker dan ook. Onze makelaars en hypotheekadviseurs in de buurt van De Bilt denken volledig vanuit jouw belang. Aan de hand van jouw persoonlijke situatie en met het oog op de toekomst zoeken we voor je uit wat voor jou de meest geschikte hypotheek is.

Nieuwbouwrealisatie

Tot slot worden we ook vaak gevraagd mee te denken bij het realiseren van nieuwbouwprojecten. Daarbij moet gedacht worden aan advies over de te hanteren bouwstijl, de indeling van de nieuwbouwwoningen, de afmetingen en natuurlijk de prijs. Doordat we als makelaar rondom De Bilt de markt door en door kennen, weten we precies welke doelgroep het best bediend kan worden. Zo haal je als projectontwikkelaar het maximale uit een nieuwbouwproject.

Wonen in De Bilt

Niet voor niets presenteren wij ons hier nadrukkelijk als makelaar in de buurt van De Bilt, terwijl we gevestigd zijn in Utrecht. Plaatsen als De Bilt, Bunnik en Maarssen, kortom: dorpen die vrijwel tegen Utrecht aan liggen, worden almaar populairder. Dit omdat Utrecht steeds drukker wordt en vooral jonge gezinnen en starters liever de rust van deze omliggende plaatsen opzoeken. Binnen luttele minuten ben je alsnog in de Utrechtse binnenstad, terwijl je thuis tot rust komt. De combinatie van de grote stad op fietsafstand en de rust en het groen van thuis, maakt dat wij het als makelaar ook in De Bilt steeds drukker krijgen. En dat begrijpen we maar al te goed!

Contact opnemen met een makelaar nabij De Bilt

Wil je gebruikmaken van één van onze bovengenoemde diensten? Dan nodigen we je van harte uit om vrijblijvend kennis te maken. Je kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen of rechtstreeks te bellen of mailen. Het formulier en de contactgegevens per vestiging vind je op onze contactpagina. Kom meteen in contact met een makelaar in de omgeving van De Bilt en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen!

Ook als je op zoek bent naar een makelaar in Amstelveen (verkoopmakelaar of aankoopmakelaar) om een huis te kopen of te verkopen kan je ons inschakelen.