Mijn favorieten

Jouw makelaar in Zeist

Aankoopmakelaar én verkoopmakelaar

Als aankoopmakelaar uit de regio Zeist weten we dat veel woningzoekers die Zeist als bestemming hebben gekozen vanwege de vele mogelijkheden voor het ondernemen van (sportieve) activiteiten. Er zijn natuurlijk de bossen, waar je heerlijk kunt wandelen of mountainbiken. Er zijn diverse sportverenigingen, een zwembad, het 2 opleidingsinstituut van de KNVB is er gevestigd en het prachtige Slot Zeist móet je eens bezichtigd hebben.

Zoals gezegd is ons makelaarskantoor nabij Zeist er echter niet alleen voor de woningzoeker, maar ook voor wie zijn of haar woning in Zeist graag wil verkopen. Sinds jaar en dag verzorgen wij namelijk de begeleiding bij de verkoop van woningen in onder meer Utrecht, Amstelveen en Zeist. We zorgen als verkoopmakelaar in Utrecht ervoor dat de woning onder de aandacht komt van potentiële kopers, voeren voor je de onderhandelingen en regelen het papierwerk. Maar bovenal zijn onze makelaars uit Zeist en omstreken er om voor je het maximale uit de verkoop van jouw woning te halen.

Neem vrijblijvend contact op

Ludenhoff Makelaars

Wonen in Zeist: een unieke beleving

De keuze voor Zeist als (nieuwe) woonplaats is voor velen een zeer bewuste. Het is een keuze voor rust, voor natuur, voor afwisselende woonwijken en voor goede bereikbaarheid. Want hoewel Zeist verscholen ligt tussen de bossen van de Utrechtse Heuvelrug, is het wel een dorp van waaruit je binnen de kortste keren in Utrecht, Amersfoort of Amsterdam bent. Dat kan met de auto, maar ook prima met het openbaar vervoer, via het station Driebergen-Zeist.

Eén van de redenen dat je op zoek bent gegaan naar een makelaar in Zeist of omgeving is ongetwijfeld de dorpse gemoedelijkheid die er heerst, gecombineerd met het winkelen voorzieningenaanbod van een stad. Want hoewel Zeist formeel een dorp is, wonen er meer dan zestigduizend mensen en heeft de plaats alles te bieden wat je in een kleine of middelgrote stad ook zou verwachten.

Alles onder één dak

Taxateur & Hypotheekadviseur

Waarvoor je ook bij ons terecht kunt, is het uitvoeren van taxaties. Neem je ons als makelaar in Zeist in de arm voor de aan- of verkoop van een woning, dan doen we de taxatie standaard gratis. Maar ook wanneer je op zoek bent naar een onafhankelijke taxateur, bijvoorbeeld om de hoogte van je hypotheek te kunnen bepalen, kun je bij Ludenhoff Makelaars terecht. We zijn aangesloten bij de NWWI, waardoor je er zeker van bent dat onze taxatierapporten aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.

Naast makelaars en taxateurs werken op ons kantoor bovendien hypotheekadviseurs. Zij helpen je bij vragen als ‘Welke hypotheekaanbieder is voor mij het gunstigst?’ en ‘Welk bedrag kan ik, ook met het oog op de toekomst, verantwoord lenen?’ Hierbij zijn we volledig onafhankelijk en denken we dus enkel en alleen vanuit jouw belang.

Samen sparren?

We vertellen je graag meer

Ludenhoff Makelaars: ook voor jou!

Of je een huis wilt kopen, of juist een huis wilt verkopen in Zeist, onze makelaars zijn er voor iedereen die zich op de huizenmarkt begeeft. Dus ook voor jou! Kun je hulp gebruiken bij de aan- of verkoop van een woning of wil je gebruikmaken van één van onze andere diensten? Neem dan gauw contact met ons op, een kennismaking is altijd geheel vrijblijvend.