Het kopen of verkopen van een woning in of rondom de Domstad begint bij het vinden van een geschikte makelaar in Utrecht. Het enthousiaste team van Ludenhoff Groep helpt u met genoegen uw droomwoning te vinden voor de beste prijs of het onderste uit de kan te halen bij het verkopen van uw huidige woning. Naast dat we zowel aan- als verkoopmakelaar in Utrecht zijn, zijn we bovendien gespecialiseerd in taxaties en het verstrekken van hypotheekadvies. Kortom: een full-service makelaarskantoor dat sinds de oprichting in 1973 zijn sporen ruimschoots verdiend heeft.

Aankoopmakelaar Utrecht

Als aankoopmakelaar begeleiden we u bij het vinden van een geschikt huis in Utrecht en omstreken. De redenen om bij uw zoektocht naar een woning een makelaar uit Utrecht in te schakelen kunnen divers zijn. Allereerst zijn wij vaak op de hoogte van nieuw aanbod, nog voordat de woningen officieel te koop staan. Dit voordeel danken wij aan onze nauwe connecties met lokale makelaars.

Bovendien behoedt een aankoopmakelaar in Utrecht u voor financiële risico’s. We bezichtigen samen met u uw potentiële nieuwe woning en brengen de mogelijke gebreken in kaart. Door een schatting te maken van de taxatiewaarde voorkomen we dat u een bod doet dat (te) ver boven de daadwerkelijke waarde van de woning ligt. En daarnaast staat u tegenover de verkopende partij ook sterker in uw schoenen, wanneer u zich laat vergezellen door een ervaren makelaar uit Utrecht van Ludenhoff.

Verkoopmakelaar Utrecht

Ook als u juist uw huidige woning wilt verkopen kunt u bij Ludenhoff Makelaars uit Utrecht aankloppen. De verkoopbrochure die we voor u maken verspreiden we onder de woningzoekers die bij ons ingeschreven staan. En we plaatsen niet alleen op onze eigen website een advertentie, maar natuurlijk ook op bekende huizensites als Funda.nl en MVA.nl.

Het inschakelen van een verkoopmakelaar in Utrecht is van groot belang wanneer u uw woning wilt verkopen. We bepalen de waarde van uw woning en adviseren u over de te hanteren vraagprijs. Daarnaast verlossen we u van de nodige stress, doordat wij de onderhandelingen met potentiële kopers voor u voeren. Al het papierwerk nemen we bovendien voor onze rekening.

Taxatie

Wanneer u een huis wilt kopen, wenst uw hypotheekverstrekker van een onafhankelijke partij te vernemen wat de waarde van deze woning is. Ook hiervoor kunt u de experts van Ludenhoff inschakelen. Wij verrichten jaarlijks duizenden woningtaxaties en weten zodoende exact wat in welke situatie doorslaggevend is. Want ondanks dat we ons natuurlijk aan de spelregels houden - niet voor niets dragen we het NWWI-keurmerk - is geen enkele taxatie hetzelfde. Wij verplaatsen ons in uw situatie en denken met u mee.

Hypotheekadvies

Tot slot kunt u bij ons ook terecht voor hypotheekadvies op maat. Ook als u een woning wilt kopen via een andere makelaar in Utrecht. Wij zijn volledig onafhankelijk en vragen voor u offertes aan van verschillende partijen. Schakelt u ons in voor hypotheekadvies, dan gaan wij voor u op zoek naar de hypotheek die het best voldoet aan uw persoonlijke voorwaarden.

In contact komen met uw makelaar in Utrecht

Bent u voornemens een woning te (ver)kopen, wilt u uw woning laten taxeren of heeft u een vragen over uw hypotheek? Dan gaan we binnenkort graag eens met u in gesprek - natuurlijk geheel vrijblijvend. U kunt ons bereiken door te bellen naar +31 (0)30-2368484 of een email te sturen naar utrecht@ludenhoff.nl. Met al uw prangende vragen kunt u te allen tijde terecht bij Ludenhoff: dé makelaar uit Utrecht en omstreken.