Ludenhoff is hét makelaarskantoor in Utrecht en Amstelveen. Bij ons kun je terecht voor hulp bij zowel aan- als verkoop, taxaties, hypotheekadvies en tevens voor begeleiding bij nieuwbouwprojecten. De alles-in-één-makelaar, zo mag je ons gerust noemen. Maar wel eentje die zijn sporen reeds lang verdiend heeft. Met meer dan 45 jaar ervaring mogen we stellen jou op al deze vlakken optimaal van dienst te kunnen zijn.

Makelaar voor aankoopbegeleiding

Zo begeleiden we je als aankoopmakelaar in Utrecht en Amstelveen graag bij de zoektocht naar je nieuwe woning. We stellen op basis van jouw voorkeuren een zoekprofiel op en houden je iedere ochtend via de e-mail op de hoogte van het meest actuele aanbod. Wanneer je een huis vindt dat je ziet zitten, gaat één van onze makelaars met je mee bij de bezichtiging en attenderen we je op eventuele verborgen gebreken. We helpen bij het bieden, zorgen dat het tekenen volgens de regels verloopt en voilà: je bent de nieuwe eigenaar van je droomhuis!

Ook verkoopmakelaar

Ook de andere kant van de markt kennen we door en door. Zodoende kunnen we je ook uitstekend van dienst zijn wanneer je je huidige huis wilt verkopen in Utrecht, Amstelveen of omgeving. Onze makelaars verdiepen zich in je woning, zorgen voor professionele foto’s en zorgen ervoor dat de woning overal zichtbaar wordt - zowel online als offline. De bezichtigingen en gesprekken met potentiële kopers (en hun aankoopmakelaar) worden ook door de verkoopmakelaar van Ludenhoff gedaan. Zo weet je zeker dat je het maximale uit je woning haalt en kun je je ondertussen zelf richten op je nieuwe woning.

Taxateur

Waarvoor je ook bij ons terecht kunt, is het uitvoeren van taxaties. Neem je ons als makelaar in Utrecht in de arm voor de aan- of verkoop van een woning, dan doen we de taxatie standaard gratis. Maar ook wanneer je op zoek bent naar een onafhankelijke taxateur, bijvoorbeeld om de hoogte van je hypotheek te kunnen bepalen, kun je bij makelaar Ludenhoff terecht. We zijn aangesloten bij de NWWI, waardoor je er zeker van bent dat onze taxatierapporten aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.

Hypotheekadviseur

Naast makelaars werken op onze kantoren in Utrecht en Amstelveen bovendien hypotheekadviseurs. Zij helpen je bij vragen als Welke hypotheekaanbieder is voor mij het gunstigst? en Welk bedrag kan ik, ook met het oog op de toekomst, verantwoord lenen? Hierbij zijn we volledig onafhankelijk en denken we dus enkel en alleen vanuit jouw belang.

Begeleiding bij nieuwbouwprojecten

Tot slot begeleiden we regelmatig de ontwikkeling van nieuwbouwprojecten. Als makelaar hebben we hiermee immers tientallen jaren ervaring. Zeker als het gaat om markt- en doelgroeponderzoek: makelaar Ludenhoff weet precies wie de potentiële bewoners van de te realiseren nieuwbouwwoningen zullen zijn. Zodoende kunnen we inhoudelijk advies geven over onder meer de bouwstijl, indeling en afmetingen van de woningen en vanzelfsprekend de te hanteren prijsklasse.

Makelaar Ludenhoff: ook voor jou!

Huis kopen in Utrecht? Of juist een huis verkopen in Utrecht? Onze makelaars zijn er voor iedereen die zich op de huizenmarkt begeeft. Dus ook voor jou! Kun je hulp gebruiken bij de aan- of verkoop van een woning of wil je gebruikmaken van één van onze andere diensten? Neem dan gauw contact met ons op, een kennismaking is natuurlijk altijd geheel vrijblijvend. Je kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen of rechtstreeks te bellen of mailen. Het formulier en de contactgegevens per vestiging vind je op onze contactpagina. De makelaars van makelaar Ludenhoff (dichtbij Zeist en De-Bilt) staan voor je klaar!

Ook als je op zoek bent naar een makelaar in Amstelveen (verkoopmakelaar of aankoopmakelaar) om een huis te kopen of te verkopen kan je ons inschakelen.