Mijn favorieten
Huis kopen in Amstelveen | Huis kopen in Utrecht

Ludenhoff Makelaars Amstelveen

Jouw makelaar in Amstelveen

Ga je jouw eerste huis kopen in Amstelveen of wil je verhuizen naar een nieuwe woning? Dan ga je een spannende tijd tegemoet, want een nieuwe woning is niet zomaar wat. Het wordt jouw nieuwe thuis. Daarom is het belangrijk dat je een geschikte aankoopmakelaar in Amstelveen inschakelt. De aankoopmakelaars van Ludenhoff helpen je van begin tot eind bij een huis kopen in Amstelveen. Van zoekprofiel tot aan het zetten van de handtekening.

De stappen naar jouw nieuwe thuis in Amstelveen

Stappenplan huis kopen

Wat zijn jouw wensen en behoeften?

Persoonlijk zoekprofiel laten opstellen

Een huis kopen in Amstelveen is voor iedereen anders. Het is een persoonlijk proces. In welke buurt je wilt gaan wonen, welke bouwstijl je wenst en en hoeveel vierkante meter je precies zoekt hangt allemaal af van jou als persoon. Daarom is de eerste stap die wij maken als jouw aankoopmakelaar, het opstellen van een persoonlijk zoekprofiel. Samen bespreken we jouw wensen en behoeften en brengen we dit zo specifiek mogelijk in kaart. Op basis van deze voorkeuren en onze kennis en ervaring laten wij de meest geschikte suggesties aan je zien, zodat je niets misloopt.

Maak een zoekprofiel aan

Wij zijn er als eerste bij

Het aanbod in Amstelveen

Wil je het meest complete aanbod bij een huis kopen in Amstelveen? Ludenhoff Makelaars Amstelveen heeft een breed netwerk van makelaars en huisbezitters in de regio’s Utrecht, Amsterdam en Amstelveen. Zo kan het voorkomen dat wij al weten wanneer een huis te koop wordt gezet, voordat het tussen het aanbod staat. Op die manier kun je een waardevolle voorsprong krijgen om een huis te kopen in Amstelveen!

Bekijk het aanbod

Een mooie woning gevonden?

De bezichtiging doen we samen

Een huis kopen in Amstelveen doe je natuurlijk niet van de een op de andere dag. Ook niet wanneer je een geschikt huis ziet staan in het meest complete aanbod van Amstelveen. Je wilt het huis eerst met eigen ogen aanschouwen. Wanneer je tussen het aanbod, die je elke ochtend ontvangt, een huis ziet staan die jouw interesse heeft gewekt, dan regelen wij een bezichtiging. Bij de bezichtiging gaan wij ook met je mee, zodat wij je kunnen wijzen op kenmerken van het huis die jouw aandacht nodig zullen hebben. Wat is bijvoorbeeld de bouwkundige staat van het huis? Wat zou een eventuele verbouwing kosten? En zijn er dingen die je niet ziet? De antwoorden op onder andere deze vragen zullen wij open en eerlijk met je bespreken. Zo krijg je naast een compleet aanbod ook een transparante bezichtiging. Bent je verkocht? Wij helpen je ook met het maken van een bod, de onderhandelingen en de overdracht.

Aankoopmakelaar inschakelen
Ludenhoff Makelaars | Hypotheekadvies | Hypotheek | Nieuwbouw

Ludenhoff Makelaars Amstelveen: ook voor jou!

Overtuigd van onze aanpak?

Wij gaan graag voor je aan de slag. Neem contact met ons op en we plannen samen een vrijblijvend gesprek in om je wensen te bespreken.