Daar sta je dan: bij de aankoopmakelaar op de stoep. Je wilt een huis kopen in Utrecht, Amsterdam of Amstelveen. Maar hoe pak je deze klus goed aan? Daar kunnen de mensen van onze makelaar in Utrecht je bij helpen. Zij bewegen zich namelijk al sinds de jaren ‘70 in de bovengenoemde huizenmarkt. Interesse? Vul direct de zoekservice in of neem contact met ons op. Samen vinden wij jouw droomwoning!

Wat doet een aankoopmakelaar?

Goed, je wilt een huis kopen. Maar hoe past de aankoopmakelaar precies in dit verhaal? Allereerst kan deze specialist jou helpen bij het vinden van jouw droomwoning. Hij of zij is namelijk goed op de hoogte van de lokale woningmarkt. Welke objecten zijn er te koop en welke komen er binnenkort vrij? Ook na het vinden van het ideale huis, is er een taak voor de aankoopmakelaar weggelegd. Hij of zij helpt je nu bij het aankopen ervan. Van de allereerste bezichtiging tot de eindinspectie.

De voordelen

Even heel eerlijk: waarom zou je eigenlijk met een aankoopmakelaar in Utrecht in zee gaan? Het antwoord is vrij simpel. Het inschakelen van zo’n makelaar scheelt je namelijk veel tijd en energie. Een aankoopmakelaar:

  • neemt je veel werk uit handen;
  • voorziet jou van vakinhoudelijke kennis;
  • geeft een objectieve mening over de woning;
  • is als eerste op de hoogte van het nieuwe aanbod.

Een huis kopen met Ludenhoff

Al bijna 50 jaar, zo lang is Ludenhoff al actief binnen de huizenmarkt van Utrecht, Amsterdam, Zeist, De Bilt, en omstreken. Onze aankoopmakelaar weet dan ook precies wat hij of zij in deze gemeenten moet verwachten. Hierdoor zijn wij altijd in staat om betrouwbaar advies te geven. Daarnaast zijn wij ook op andere fronten van ons vak actief. Dus: kun je - naast de diensten van onze aankoopmakelaar - wel wat extra hulp gebruiken? De specialisten van Makelaar Ludenhoff staan voor je klaar op het gebied van:

Schakel nu een aankoopmakelaar in!

Een huis is jouw meest kostbare bezit. Financieel én emotioneel. Als gezin wil je er vele jaren van kunnen genieten. Het is dan ook belangrijk dat de aankoop ervan goed geregeld wordt. Schakel daarom vandaag nog Ludenhoff in! Onze makelaars helpen je van A tot Z bij het kopen van jouw volgende huis. Interesse? Neem dan gerust contact met ons op. Vul ons contactformulier in of bel één van de volgende nummers: +31 (0)30-2368484 (Utrecht) of +31 (0)20-6459446 (Amsterdam e.o). Onze aankoopmakelaar ontzorgt!