Deze woning is verkocht onder voorbehoud

Waterrijk 4A2 fase 2 WEESP

Koopsom € 625.000 v.o.n.

Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Je loopt via het groene plantsoen naar de voordeur van je fraai vormgegeven herenhuis in Waterrijk. Door het zijraampje van de erker werp je alvast een blik naar binnen. Je partner zet net de borden op tafel, het flesje wijn ernaast. Je steekt de sleutel in het slot en heerlijke geuren komen je tegemoet. Je bent thuis.

Zet de deuren open
Stap binnen in de langgerekte hal. Hier is voldoende ruimte voor alle jassen, tassen en schoenen van het hele gezin. Door de keuken in het midden te positioneren, creëer je aan de achterzijde een prachtige leefruimte. Stel je voor: je nestelt je met een goed boek tussen de zachte kussens van je hoekbank. De deuren naar de tuin staan op en de vogeltjes geven een zacht fluitconcert. In de erker aan de voorzijde staat je riante eettafel. Hier doen de kinderen overdag hun huiswerk en tafelen jullie ’s avonds uitgebreid. Wat een heerlijk thuisgevoel!

Zee aan ruimte
Kom je mee naar boven? Hier vind je 3 ruime slaapkamers. Fijn is dat het toilet apart is opgenomen in de indeling. In de badkamer - met een raam voor daglicht en ventilatie - heb je nu alle ruimte voor een wastafel en ruime inloopdouche De volwaardige zolderetage is al voor je ingedeeld. Er zijn een was- en techniekruimte en nóg 2 ruimtes, waarvan 1 slaapkamer met dakkapel. Dat zorgt voor een heerlijk lichte kamer. En laten we vooral de handige vliering niet vergeten!
Lees de volledige omschrijving
Woonoppervlakte
163 m²
Inhoud
609 m³
Bouwjaar
2021
Kamers
5
Slaapkamers
4

Overdracht

Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwnummer
71
Bouwjaar
2021

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
163 m²
Bruto inhoud
609 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Energie

Soort garage
geen garage
Bekijk alle kenmerken

Kaart Waterrijk 4A2 fase 2 WEESP

naar Waterrijk 4A2 fase 2 WEESP
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand