Deze woning is verkocht

Waterrijk WEESP

Koopsom € 800.000 v.o.n.

Verkocht

Omschrijving

Wat een royale living
Kom binnen! De hal biedt alle ruimte om jassen, tassen en schoenen handig op te bergen. Sla je de deur open naar het woongedeelte dan sta je in het midden van de ruimte. Aan de voorzijde kom je in de royale living. Door de vele ramen baadt deze ruimte in het licht. Ook de leefkeuken heeft een prettige lichtinval door de openslaande deuren aan de tuinzijde. Zo blijf je altijd in verbinding met buiten. En komen de kinderen via de tuin naar binnen? Dan kunnen ze mooi in de bijkeuken hun schoenen uittrekken.

LET OP meerwerkoptie:
Voor dit bouwnummer is gekozen voor meerwerkoptie A01, uitbouw begane achterzijde 1,2 meter met extra dubbele deuren. De kosten van 16.000 euro zijn nog niet opgenomen in de V.O.N.-prijs.

Relaxen op de vide
Op de eerste etage vind je 3 ruime slaapkamers. De master bedroom is woningbreed, mét de mogelijkheid om een walk-in closet te realiseren! En wat zijn jouw wensen voor de badkamer? Het toilet is apart opgenomen in de indeling. Als extraatje op deze verdieping: een vide. Nestel je in een comfortabele stoel met een boek en creëer je eigen wereld. De zolderetage heeft nog 1 grote slaapkamer en een was- en techniekruimte. Voor de spullen die je niet wekelijks gebruikt, is er bovendien een vliering.
Lees de volledige omschrijving
Woonoppervlakte
171 m²
Inhoud
708 m³
Bouwjaar
2020
Kamers
5
Slaapkamers
4

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwnummer
36
Bouwjaar
2020

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
171 m²
Bruto inhoud
708 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Energie

Kadastrale gegevens

Eigendomssituatie
Volle eigendom
Soort garage
geen garage
Bekijk alle kenmerken

Kaart Waterrijk WEESP

naar Waterrijk WEESP
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand