Deze woning is verkocht

Type D Tussenwoning WEESP

Koopsom € 620.000 v.o.n.

Verkocht

Omschrijving

Bouwnummer 75 is een heerlijke tussenwoning met rijke geveldetails. Een dieprode gevelsteen, witte spekbanden en Franse balkons geven de woning karakter. Veel ramen zorgen voor fijne lichtinval en met 148 m2 woonplezier woon je hier straks heerlijk. De tuin is ruim en er is altijd plek voor de auto(s) op een van de twee parkeerplekken op eigen terrein. Dat is lekker! Nooit meer zoeken naar een plekje.

Heerlijk licht
Deze woning heeft een lichte woonkamer door het vele glas in de achtergevel. De openslaande deuren in de achterpui geven toegang tot de tuin. De keuken zit aan de voorzijde van de woning en beschikt ook over openslaande deuren naar de voortuin. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers, waarvan 1 woningbreed, een apart toilet en de badkamer.

Door naar zolder
De zolder heeft een 4e slaapkamer met dakraam aan de achterzijde. Verder beschikt deze verdieping over een ruimte voor de wasmachine en droger. De dakkapel aan de voorzijde zorgt voor fijne lichtinval en de overige vierkante meters zijn helemaal vrij in te delen. Weet jij al wat er komt?
Lees de volledige omschrijving
Woonoppervlakte
148 m²
Inhoud
652 m³
Bouwjaar
2021
Kamers
5
Slaapkamers
4

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwnummer
75
Bouwjaar
2021

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
148 m²
Bruto inhoud
652 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Energie

Soort garage
geen garage
Bekijk alle kenmerken

Kaart Type D Tussenwoning WEESP

naar Type D Tussenwoning WEESP
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand