Deze woning is verkocht

Type D Hoekwoning WEESP

Koopsom € 675.000 v.o.n.

Verkocht

Omschrijving

Bouwnummer 48 is een fijne hoekwoning met veel geveldetails. De witte spekband, tuitgevel en het Franse balkon op de eerste verdieping zijn kenmerkend voor de woning. De grote raampartijen aan de achterzijde zorgen voor fijne lichtinval. En wat kijkt deze rij woningen leuk op het water aan de overkant van de straat! Via een achterom bereik je de tuin met berging. De auto parkeer je gemakkelijk op het mandelig parkeerterrein.

Heerlijk licht
Deze woning heeft een lichte woonkamer door het vele glas in de achtergevel. De openslaande deuren in de achterpui geven toegang tot de tuin. De keuken zit aan de voorzijde van de woning en beschikt ook over openslaande deuren naar de voortuin. Dat is wel echt lekker, ‘s zomers alles open!

Door naar boven
Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers, waarvan 1 woningbreed, een apart toilet en de badkamer. De zolder heeft een 4e slaapkamer aan de achterzijde. Verder beschikt deze verdieping over een ruimte voor de wasmachine en droger. De overige vierkante meters aan de voorzijde zijn helemaal vrij in te delen. Weet jij al wat er komt?
Lees de volledige omschrijving
Woonoppervlakte
159 m²
Inhoud
638 m³
Bouwjaar
2021
Kamers
5
Slaapkamers
4

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwnummer
48
Bouwjaar
2021

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
159 m²
Bruto inhoud
638 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Energie

Soort garage
geen garage
Bekijk alle kenmerken

Kaart Type D Hoekwoning WEESP

naar Type D Hoekwoning WEESP
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand