Deze woning is verkocht onder voorbehoud

Type C Hoekwoning WEESP

Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Bouwnummer 40 is een plaatje. Rode gevel, dubbele witte spekband en een Frans balkon! Deze hoekwoning is echt wat voor jullie. Vanuit de voortuin loop je zo langs de woning naar de achtertuin. Dat gezellige zitje verplaats je dus gewoon met de zon mee. In de achtertuin vind je ook een berging en twee privé-parkeerplaatsen aan het binnenhof.

Een fijne hoekwoning
Via de voordeur kom je in de ruime hal met meterkast, toilet en trap naar de verdieping. De L-vormige woonkamer beschikt over een open keuken aan de voorzijde van de woning. Dit is jouw favoriete plekje. Die spelende kids voor de deur, dat verveelt nooit. Door de deur in de achterpui betreed je de tuin gelegen aan het binnenhof. Wat een luxe!

Wat een ruimte
Op de eerste verdieping vind je 3 slaapkamers, waarvan 1 woning breed, een badkamer en een apart toilet. De zolder heeft nog een extra slaapkamer met dakraam aan de achterzijde van de woning. De overige vierkante meters zijn geheel naar wens in te delen. Wat gaat het worden? Daarnaast is hier ook een ruimte voor de wasmachine en droger. Dat is wel zo fijn.
Lees de volledige omschrijving
Woonoppervlakte
132 m²
Inhoud
506 m³
Bouwjaar
2021
Kamers
5
Slaapkamers
4

Overdracht

Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwnummer
40
Bouwjaar
2021

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
132 m²
Bruto inhoud
506 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Energie

Bekijk alle kenmerken

Kaart Type C Hoekwoning WEESP

naar Type C Hoekwoning WEESP
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand