Deze woning is aangekocht

Pa Verkuijllaan 107 Badhoevedorp

Aangekocht

Omschrijving

Sfeervol 2-kamerappartement (circa 41 m²) gelegen op de tweede verdieping met een royaal balkon op het oosten (ochtendzon). Kenmerkend voor het appartement is de sfeervolle uitstraling welke mede is te danken aan de houten plankenvloer (massief eiken), de schouw in de woonkamer met gaskachel, de houten lambrisering in de keuken en de originele paneeldeuren.
Het appartement is gunstig ingedeeld met een ruime gang, welke toegang biedt tot de diverse vertrekken. De woonkamer is voorzien van een schouw met gaskachel, een inbouwkast en toegang tot het balkon. De woonkamer is zeer licht door de grote raampartijen. Het sfeervolle balkon is afgewerkt met kunststof vlonderdelen en is eveneens bereikbaar via de keuken. De gesloten keuken is uitgevoerd met crèmekleurige kastjes en een houten aanrechtblad. In de keuken is een eetbar aangebracht. De keuken is voorzien van een inbouwkast en houten lambrisering. De ruime slaapkamer is voorzien van inbouwkasten (met paneeldeuren) en biedt toegang tot de badkamer. De badkamer is wit betegeld en voorzien van een douche en wastafel. Vanuit de gang is het toilet bereikbaar. Door het gehele appartement zijn de wanden gesausd. Op de zolderverdieping bevindt zich een royale bergkamer, op de begane grond een (fietsen)berging. Het appartement is gelegen in de nabijheid van winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen. Voldoende parkeermogelijkheden voor de deur (onbetaald). Het complex is voorzien van een gemeenschappelijk groenstrook aan de achterzijde. Aan de voorzijde fraai uitzicht op de groenstrook van de Pa Verkuijllaan.

Bijzonderheden:

Inhoud/Woonoppervlakte
De totale inhoud bedraagt circa 143 m³, de woonoppervlakte bedraagt circa 41 m², de externe bergruimte bedraagt circa 12 m². Het oppervlak van de buitenruimte (balkon) bedraagt circa 5 m². Er is een Meetrapport aanwezig door een extern bureau uitgevoerd, conform de branche brede meetinstructies op basis van de NEN2580.

Bouwjaar
Het bouwjaar van het complex is omstreeks 1947/1954.

Elektra
De meterkast is uitgevoerd met 3 elektra groepen (en één loze groep) en een aardlekschakelaar. De woning is niet voorzien van een glasvezel aansluiting, de mogelijkheid is wel aanwezig om deze aan te brengen.

Verwarming/ Warmwater
Verwarming via een gaskachel in de woonkamer; warmwater via geiser in de keuken.

Onderhoud/ Isolatie
De woning is aan de binnen- en buitenzijde goed onderhouden. De woning is geheel voorzien van dubbele beglazing (kunststof kozijnen).

Splitsingsakte / Vereniging van Eigenaren
De splitsingsakte is op 17 juli 1979 verleden voor notaris mr. H.R. Okkens te Rotterdam. Op de splitsingsakte is het Modelreglement van 1973 van toepassing. De VVE is in het bezit van een Huishoudelijk Reglement. Het appartement maakt onderdeel uit van de “Vereniging van Eigenaars P.A. Verkuijllaan 59-173 (oneven nummers)”. Het appartement is gelegen in gebouw II (nummers 77-155). De servicekosten bedragen € 113,69 per maand. De VVE heeft de administratie uit handen gegeven aan een professionele administrateur. De stukken van de VVE zijn opvraagbaar via ons kantoor, waaronder het Meerjaren Onderhoudsplan. Registratienummer KvK 34325929.

Kadastrale gegevens
Gemeente Haarlemmermeer, sectie H, nummer 8323 A-25, omvattende het 14/1.061e onverdeeld aandeel in de gemeenschap.

Recht van gunning
Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

Parkeren
Er is gelegenheid tot gratis parkeren op de openbare weg nabij het complex.

Energielabel
Voor de woning is een energielabel aangevraagd. Verkoper zal of vóór of net na de levering een definitief energielabel aan koper overhandigen. Aan de uitkomst van het energielabel zijn geen rechten te ontlenen.

Roerende zaken
De lijst van roerende zaken is opvraagbaar via ons kantoor.

Oplevering
In overleg.

Algemene Voorwaarden
Op onze verkoopprocedure zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing, opvraagbaar via ons kantoor. Verder willen wij u erop attenderen dat koper binnen 2 werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming inzake de koopsom en de voorwaarden, een notaris dient aan te wijzen in de omgeving van het verkochte zodat met circa 1 week na de mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. In de koopakte zal een ouderdomsclausule, een NEN-metingclausule en een asbestclausule worden opgenomen. De formulering van deze clausules is opvraagbaar via ons kantoor.

** Let op. In verband met het Corona virus is bezichtigen bij Steijn & Steijn Makelaars momenteel uitsluitend mogelijk met het dragen van een mondkapje. Leest u ook ons bijzonder protocol over alle maatregelen en voorwaarden. Bekijkt u graag ook de 3D bezichtiging van deze woning op onze eigen website of Funda. **

** Pay attention. Due to the Corona virus, viewing at Steijn & Steijn Makelaars is currently only possible with a face mask! Please also read our special protocol on all measures and conditions. Please also view the 3D viewing of this property on our own website or Funda. **
Lees de volledige omschrijving
Woonoppervlakte
41 m²
Inhoud
143 m³
Bouwjaar
vanaf 1945 t/m 1959
Kamers
2
Slaapkamers
1

Overdracht

Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Type woning
bovenwoning
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
vanaf 1945 t/m 1959
In aanbouw
nee
Bouwperiode
vanaf 1945 t/m 1959

Details

Ligging
aan rustige weg, in woonwijk
Open portiek
nee
Permanente bewoning
ja
Daktype
zadeldak

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
41 m²
Inhoud
143 m³

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal woonlagen
1
Aantal etages
1
Aantal badkamers
1
Badkamervoorzieningen
douche, wastafel
Keuken type
dichte keuken

Isolatie en verwarming

Isolatievormen
dubbel glas
Warmwater installatie
geiser eigendom

Kadastrale gegevens

Kadastrale aanduiding
Haarlemmermeer H 8323
Eigendomssituatie
volle eigendom

Buitenruimte

Tuintype(n)
geen tuin
Hoofdtuin achterom
nee

Garage

Garagesoorten
geen garage

Parkeergelegenheid

Faciliteit
openbaar parkeren

Schuur/berging

Aantal
2
Soort
inpandig

VVE informatie

Periodieke bijdrage
ja
Reservefonds
ja
Vergadering
ja
Onderhoudsverwachting
ja
Opstalverzekering
ja
Inschrijving KvK
ja
Bekijk alle kenmerken

Kaart Pa Verkuijllaan 107 Badhoevedorp

naar Pa Verkuijllaan 107 Badhoevedorp
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand