Greenzzz fase 2 te Amstelveen 1187ZL AMSTELVEEN

verkocht

Neem contact met ons op

Omschrijving

Direct wonen! De eerste woningen zijn al opgeleverd! Ruime nieuwbouwwoningen in GREENZZZ Fase 2 in Westwijk2. De wijk Greenzzz is kindvriendelijk, ruim en groen van opzet. Kiest u voor een woning in Greenzzz, dan kiest u voor een zeer energiezuinige woning met een hoogwaardig afwerkingsniveau.

Er zijn tussen en hoekwoningen vanaf € 289.500,-- tot € 319.500 VON.

Bijzonderheden (type Pine-tussenwoning en type Cyprus-hoekwoning)
· woonoppervlakte van 114 en 124m²
· tuin op het zuidoosten met berging
· tuingerichte woonkamer met openslaande deur
· deur vanuit de keuken naar de voortuin
· praktische opbergruimte in de trapkast
· 3 slaapkamers op de eerste verdieping
· complete badkamer met douche, 2e toilet en wastafel
· grote zolder te gebruiken als hobby-, slaap- of werkruimte
· wasmachineaansluiting op zolder

Omgeving

Wonen in Hip en Trendy Amstelveen
De 4 kamer nieuwbouwwoningen van Greenzzz liggen niet ver van het gezellige stadshart van Amstelveen. Gemoedelijke cafés voor de vrijdagmiddagborrel of een kop koffie, kookworkshops, restaurantjes, sportscholen. In Amstelveen is het prettig wonen!

Nieuwbouw Amstelveen in een groene omgeving
De nieuwbouwwoningen van Greenzzz zijn behalve energiezuinig en daarmee hun tijd ver vooruit, ook nog eens gelegen in een mooie groene entree. Amstelveen is één van de groenste gemeenten van de Randstad. Behalve de vele parken in Amstelveen, kunt u er ook voor kiezen om een uitstapje te maken naar het Amsterdamse Bos. Bovendien werkt Amstelveen mee aan de ontwikkeling van De Groene As, de natuur- en recreatieverbinding tussen Amstelland en Spaarnwoude. Met een huis in Amstelveen, krijgt u de natuur er gratis bij!

Amstelveen, omgeving en bereikbaarheid
Gelegen in de Randstad, is Amstelveen een populaire woonplaats voor mensen die in een groene omgeving willen wonen, maar werken in bijvoorbeeld Amsterdam. De A9 geeft een snelle verbinding met Amsterdam, Haarlem, IJmuiden en Alkmaar. Daarnaast zijn er directe busverbindingen met Amsterdam, Schiphol, Haarlem, Uithoorn, Aalsmeer, Mijdrecht en Wilnis. Tramlijnen 51 en 5 verbinden Amstelveen met het centrum van Amsterdam.

Kenmerken

Startbouw
11/12/2012
Aantal kavels
44
Woonopp
114 - 124m²
Perceelopp
122 - 266m²
Inhoud
350 - 380m³