Binnenkort in Verkoop!

Anna's Hof te Hilversum 1223 HILVERSUM

€ 297.500 - € 785.000

Neem contact met ons op

Omschrijving

Anna’s Hof, wonen in de natuur
In de wijk Anna’s Hoeve in Hilversum wordt een appartementengebouw gerealiseerd met 44 luxueuze appartementen. De locatie is uniek: hier woon je niet alleen op fietsafstand van de dynamische en gezellige binnenstad van Hilversum, je wordt ook omringd door het Goois Natuurreservaat. Vanuit het gebouw wandel of fiets je zo de natuur in. Wat een weelde!

Anna’s Hof, het gebouw
Dit nieuwe appartementengebouw omvat straks 44 luxe woningen, allemaal voorzien van royale balkons of dakterrassen. De indrukwekkende entree heeft een dubbele hoogte en geeft toegang tot een gezamenlijke binnentuin. Dit fraai aangelegde hof biedt de bewoners de gelegenheid elkaar te treffen en beter te leren kennen.

De appartementen in Anna’s Hof hebben woonoppervlakten vanaf ongeveer 74 m² tot maar liefst 192 m². De koopsommen zullen naar verwachting variëren tussen € 297.500,-- tot € 785.000,-- v.o.n. Dit is inclusief een of twee parkeerplaatsen in de overdekte parkeergelegenheid op de begane grond.

De planning
Op dit moment is de ontwikkelaar bezig met de voorbereiding van de verkoop. De projectwebsite wordt de komende tijd steeds verder uitgebreid. Naar verwachting zijn alle relevante stukken in de loop van december klaar. Vanaf dan kunnen we daadwerkelijk in verkoop met deze fraaie appartementen!

Ben je nieuwsgierig naar de voortgang van Anna’s Hof en wil je de verkoop onder geen beding missen? Laat dan op de projectwebsite je e-mailadres achter.

Omgeving

Anna’s Hoeve, een duurzame wijk met een groen karakter
Zoals gezegd, Anna’s Hof ligt op fietsafstand van het centrum van Hilversum. Maar ook met de auto of het openbaar vervoer ben je in een klein half uurtje in Utrecht of Amsterdam. De directe omgeving biedt tal van prachtige fiets- en wandelroutes door het aangrenzende Goois Natuurreservaat. Ga eens langs bij Theehuis ’t Bluk!

Anna’s Hoeve wordt opgezet als een duurzame wijk en zo ook Anna’s Hof. Alle appartementen zijn gasloos en beschikken over een energiebesparend bodemwarmtesysteem. Dit moderne systeem gebruikt de bodemwarmte om je woning in de winter te verwarmen en haalt koelte uit de bodem in de zomer.

Kenmerken

Aantal kavels
44
Woonopp
70 - 195m²
Inhoud
246 - 577m³