Binnenkort in Verkoop!

Anna's Hof te Hilversum 1223 HILVERSUM

€ 297.500 - € 785.000

Neem contact met ons op

Omschrijving

Anna’s Hof, natuurlijk wonen
Anna’s Hof is een luxueus appartementengebouw gelegen bij de natuurgebieden aan de oostzijde van Hilversum. De appartementen zijn eigentijds en voldoen aan de wensen ten aanzien van gebruik en comfort. Door de grote ramen kan het daglicht volop naar binnen. De balkons en terrassen zijn groter dan gemiddeld en hebben een minimale diepte van bijna 3 meter.

De locatie is uniek: hier woon je niet alleen op fietsafstand van de dynamische en gezellige binnenstad van Hilversum, je wordt ook omringd door het Goois Natuurreservaat. Vanuit het gebouw wandel of fiets je zo de natuur in. Wat een weelde!

Anna’s Hof, een eigentijds gebouw
Het ontwerp, materiaalgebruik en de kleurstelling is eigentijds. Aan de buitenzijde heeft het gebouw een chique straling door het gebruik van gemêleerde donkere bakstenen. De indrukwekkende entree heeft een dubbele hoogte en geeft toegang tot een gezamenlijke binnentuin: Anna’s Hof, waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten en beter leren kennen. De gevels aan de binnenzijde zijn licht gekleurd, passend bij de vriendelijke uitstraling van het hof.

Bij elke woning horen een of twee stallingsplaatsen in de parkeergarage op de begane grond van het gebouw. Vanuit de garage brengen twee liften de bewoners direct naar hun woning op de verdiepingen.

Anna’s Hof omvat straks 44 luxueuze woningen, allemaal voorzien van royale balkons of dakterrassen. De woonoppervlakten lopen uiteen vanaf ongeveer 74 m² tot maar liefst 190 m².

Duurzaam karakter
Anna’s Hoeve wordt een duurzame wijk en zo ook Anna’s Hof. Alle appartementen worden gasloos opgeleverd en beschikken over een energiebesparend bodemwarmtesysteem. De nieuwe buurt speelt een belangrijke rol in de plannen van de gemeente om Hilversum in 2050 klimaatneutraal te hebben.

Omgeving

Anna’s Hoeve, een duurzame wijk met een groen karakter
Zoals gezegd, Anna’s Hof ligt op fietsafstand van het centrum van Hilversum. Maar ook met de auto of het openbaar vervoer ben je in een klein half uurtje in Utrecht of Amsterdam. De directe omgeving biedt tal van prachtige fiets- en wandelroutes door het aangrenzende Goois Natuurreservaat. Ga eens langs bij Theehuis ’t Bluk!

Anna’s Hoeve wordt opgezet als een duurzame wijk en zo ook Anna’s Hof. Alle appartementen zijn gasloos en beschikken over een energiebesparend bodemwarmtesysteem. Dit moderne systeem gebruikt de bodemwarmte om je woning in de winter te verwarmen en haalt koelte uit de bodem in de zomer.

Unieke ligging
Anna’s Hof ligt op fietsafstand van het centrum van Hilversum en met de auto of het openbaar vervoer ben je in een klein half uur in Utrecht, Amersfoort of Amsterdam. De directe omgeving biedt tal van prachtige fiets- en wandelroutes in het aangrenzende Goois Natuurreservaat.

Het gebouw ligt aan de Mincklerstraat. Dat is op dit moment nog onderdeel van de regionale verbinding tussen Hilversum en Baarn, maar wordt in de toekomst afgesloten voor doorgaand verkeer.

Kenmerken

Aantal kavels
44
Woonopp
70 - 195m²
Inhoud
246 - 577m³