Deze woning is onder optie

Meerleveld - vrijstaande woning WEESP

Onder optie

Omschrijving

Water, eilanden en een uitgestrekt polderlandschap. De omgeving van Waterrijk is prachtig. En ook bouwnummer 87 doet qua uitstraling niet onder voor zijn omgeving. Een markant rieten dak, een opvallend lichte gevelsteen en dan die verdiepingshoge raampartijen voor een heerlijk licht huis. Om over de 191 m2 aan woonplezier nog maar te zwijgen. De tuin op het zuiden is heerlijk vrij gelegen. Het is echt schitterend wonen hier in Weespersluis!

Licht in overvloed

De begane grond is ontzettend ruim. Met een erker aan de voor- en zijkant die de woning heerlijk licht maken. Ook de vele raampartijen dragen hieraan bij. De keuken met genoeg ruimte voor een kookeiland is gesitueerd aan de achterzijde en biedt tevens toegang tot de bijkeuken. Deze is overigens ook bereikbaar van buitenaf, handig. Sla de deuren open en je staat zo in de tuin. Wat een fijn huis,Slaap lekker

Volg de trap naar boven en je komt bij 3 ruime slaapkamers, een badkamer en separaat toilet. Ook hier voldoende ramen die de verdieping lekker licht maken. Nog een trap naar boven en we staan op zolder. Hier vind je nog een slaapkamer en de technische ruimte met aansluiting voor de wasmachine en droger. De overige m2 zijn geheel naar eigen wens in de richten. Weet jij het al?
Lees de volledige omschrijving
Woonoppervlakte
191 m²
Inhoud
834 m³
Bouwjaar
2022
Kamers
1

Overdracht

Status
Onder optie
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwnummer
87
Bouwjaar
2022

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
191 m²
Bruto inhoud
834 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
1

Energie

Soort garage
geen garage
Bekijk alle kenmerken

Kaart Meerleveld - vrijstaande woning WEESP

naar Meerleveld - vrijstaande woning WEESP
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand