Tijdens je huizenjacht heb je de maximale hoogte van je hypotheek misschien al eens online berekend. Maar weet je ook hoe je een aanbieder kiest? En welk bedrag verantwoord is, nu en in de toekomst? Wij geven je persoonlijk hypotheekadvies en zorgen voor de beste oplossing.

Wat is jouw situatie?

Om je te voorzien van een hypotheek die goed past bij jouw wensen en mogelijkheden, vormen we ons eerst een duidelijk beeld van je persoonlijke en financiële situatie. Werk je? En ben je van plan dat de komende jaren te blijven doen? Ben je alleenstaand of samen? Hoeveel risico kan en wil je nemen? Heb je een kostbare hobby? Of eigen vermogen? Zorgvuldig brengen we alle factoren in kaart die van invloed zijn op jouw huidige en toekomstige situatie.

Voorkeuren

Een hypotheek afsluiten doen we samen. Daarom leggen we je een aantal vragen voor. Hoeveel wil je lenen? Op welke manier wil je de lening terugbetalen? Wil je graag een groene hypotheek? Wil je gebruikmaken van hypotheekrenteaftrek? En wil je een verzekering afsluiten bij je hypotheek? Op basis van jouw antwoorden voorzien wij je van eerlijk advies, zodat je de voor- en nadelen telkens goed kunt afwegen en weloverwogen beslissingen kunt nemen.

Onafhankelijk advies voor nu en de toekomst

Daarna zoeken wij de hypotheek die het best aansluit bij jouw persoonlijke situatie en voorkeuren. Als onafhankelijke hypotheekadviseur zijn we niet aangesloten bij één aanbieder. We vergelijken juist verschillende banken en verzekeraars om je een zo goed mogelijk voorstel te kunnen doen. Ook na het kopen van een huis denken we met je mee. Wil je een aanvullende lening om je badkamer of tuin te verbouwen? Of overweeg je de aanschaf van een warmtepomp, om te verduurzamen en te besparen? Als het plaatje compleet is, sluiten we de hypotheek natuurlijk ook voor je af.

Op elk moment

Je kunt op ieder moment bij ons aankloppen voor hypotheekadvies. Bijvoorbeeld een aantal jaar nadat je hebt een huis hebt gekocht. Als je erover nadenkt je hypotheek te veranderen, je rente vast te zetten of extra af te lossen, of als je persoonlijke situatie verandert. Ook wanneer je zelf een huis koopt of met een andere makelaar, staan we voor je klaar.

Worden wij jouw onafhankelijke hypotheekadviseur in Utrecht, Zeist, De Bilt, Amstelveen of Amsterdam? Graag! Laat je gegevens achter om een vrijblijvende afspraak te maken. Geen kleine lettertjes. Beloofd.