Je overweegt je huis te verkopen. Spannend! En best ingewikkeld. Want hoe bepaal je je vraagprijs? En hoe ga je slim om met de laatste ontwikkelingen in de markt? Over dat soort vragen krijg je van ons eerlijk advies. Worden wij jouw verkoopmakelaar in Utrecht of regio Amstelveen en Amsterdam? Dit is hoe we te werk gaan.

We leren jou en je huis kennen

En niet te vergeten: jij leert ons kennen. Want het hebben van een klik met en vertrouwen in de persoon die je helpt je huis te verkopen, is ontzettend belangrijk. We komen met één of twee makelaars bij je langs en maken een rondje door je huis. Samen met jou brengen we je woning in kaart en bepalen we de beste strategie. We leggen je huis voordelig vast met 360-graden-fotografie en in een video en schrijven een aantrekkelijke aanbiedingstekst. Ook zorgen we voor een duidelijke plattegrond.

Komt dat zien, komt dat zien

Online, op Funda.nl en op onze website, boven je voordeur, in de etalage van ons kantoor: we zorgen dat het niet één potentiële koper ontgaat dat jouw huis op de markt is. We maken een professionele brochure over je woning en sturen die naar alle klanten op onze zoeklijst. Daarnaast zijn we aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Zo weten ook alle makelaars in de regio meteen dat jouw huis te koop staat. Of dat nu in omgeving Utrecht, Amstelveen of Amsterdam is.

Bezichtigingen begeleiden

In de huidige markt duurt het waarschijnlijk niet lang voordat de eerste bezichtigingen op de planning staan. Geen paniek, wij nemen alles uit handen. We nemen de tijd voor potentiële kopers, leiden hen rond in het huis en beantwoorden al hun vragen.

Jij leunt achterover, wij onderhandelen voor het beste resultaat

Tijd voor misschien wel het spannendste gedeelte: de onderhandelingen. Natuurlijk is een passend bod belangrijk. Maar er komt meer bij kijken. Denk aan voorwaarden, het overnemen van roerende goederen zoals meubels, gordijnen of laminaat, en de opleverdatum. Wij onderhandelen, houden je op de hoogte en geven je eerlijk advies. En dan is de keuze aan jou. Verkocht!

Tekenen maar!

Pas als alles rond is, laten we je gaan. Zijn we je verkoopmakelaar in Utrecht, dan teken je de koopakte bij ons op kantoor. Zijn we je verkoopmakelaar in Amstelveen of Amsterdam, dan gaan we mee naar de notaris.

Worden wij jouw verkoopmakelaar in Utrecht, Amstelveen of Amsterdam? Graag! Laat je gegevens achter om een vrijblijvende afspraak te maken. Geen kleine lettertjes. Beloofd.