Een huis is meer dan stenen, balken en dakpannen. Het is de plek waar je thuis bent. Daarom is een nieuw huis kopen best spannend . Worden wij jouw aankoopmakelaar in Utrecht, Amstelveen of Amsterdam, dan helpen wij je van begin tot eind.

Persoonlijk zoekprofiel

Een huis kopen is heel persoonlijk. Alleen jij weet precies waar en hoe je wilt wonen. In welke buurt, op hoeveel vierkante meter en in welke bouwstijl. Daarom is de eerste stap die wij als aankoopmakelaar in Utrecht, Amstelveen en Amsterdam nemen, het opstellen van een zoekprofiel. Daarin leggen we samen met jou je woonwensen zo precies mogelijk vast. Op basis van jouw voorkeuren en onze kennis doen we je ook andere, passende suggesties, zodat je niets misloopt.

Huizenaanbod

Ludenhoff Groep heeft een breed netwerk van lokale makelaars en huisbezitters in de regio’s Utrecht, Amstelveen en Amsterdam. Zo weten we vaak al dat een huis te koop komt, nog vóór het te koop is. En dus ook voordat andere huizenkopers het op Funda zien staan. Dat geeft jou een waardevolle voorsprong.

Op bezichtiging

Uit ons brede aanbod ontvang je iedere ochtend een nieuwe, persoonlijke huizenselectie in je mailbox. Zit er wat tussen? Dan gaan wij met je mee. Tijdens elke bezichtiging letten we op dingen die jij misschien niet meteen ziet. Wat is de bouwkundige staat van het huis? En wat zijn bijkomende kosten voor een verbouwing? De antwoorden op dat soort vragen bespreken we open en eerlijk met jou. Of we nu enthousiast zijn of toch onze twijfels hebben: je hoort het van ons.

De hoogte van het bod bepalen

De keuze is aan jou. Als jij weet: ‘dit is hét huis’, dan bepalen we samen de hoogte van het bod. Dat doen we strategisch en op basis van meerdere factoren. We analyseren bijvoorbeeld historische verkoopgegevens van vergelijkbare, recent verkochte huizen in dezelfde buurt. Ook bestuderen we de stand van vraag en aanbod in de huizenmarkt van dat moment.

Verkocht!

We brengen het bod uit en onderhouden tijdens de onderhandeling contact met de makelaar van de verkopende partij. Zijn we het eens over de prijs, opleverdatum en voorwaarden? Dan ben je bijna de eigenaar van je droomhuis. Als jouw handtekening en die van de verkoper onder de koopovereenkomst staan en de wettelijke bedenktijd van drie dagen zijn verstreken, is het officieel. Verkocht! Wij gaan met je mee naar de eindinspectie en als jij tevreden bent, zit onze taak erop.

Worden wij jouw aankoopmakelaar in Utrecht, Amstelveen of Amsterdam? Graag! Laat je gegevens achter om een vrijblijvende afspraak te maken. Geen kleine lettertjes. Beloofd.