Vorige | Volgende
Verkocht

Kavel 3 0 ong AMSTELVEEN

Deze woning is verkocht

Neem contact met ons op

Omschrijving

INSCHRIJVING SLUIT MAANDAG 3 JULI 12.00 UUR! Koop uw eigen kavel en bouw uw droomhuis! 6 Kavels op Het Eiland gesitueerd in het water in de Westwijk in het zuiden van Amstelveen. De kavels bieden de mogelijkheid tot de bouw van het huis van uw dromen! De grootte en de ligging van de kavels (o.a. vrij en aan het water) biedt hiertoe volop mogelijkheden. De grootte van de kavels varieert van 445 tot...

Kenmerken

Soort woning
Bouwkavel
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwnummer
3
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Wijk
Westwijk
Ligging
In woonwijk, vrij uitzicht

Omschrijving

INSCHRIJVING SLUIT MAANDAG 3 JULI 12.00 UUR!
Koop uw eigen kavel en bouw uw droomhuis! 6 Kavels op Het Eiland gesitueerd in het water in de Westwijk in het zuiden van Amstelveen. De kavels bieden de mogelijkheid tot de bouw van het huis van uw dromen! De grootte en de ligging van de kavels (o.a. vrij en aan het water) biedt hiertoe volop mogelijkheden. De grootte van de kavels varieert van 445 tot 541 m².

Keuze architect en/of aannemer
Westwijk Zuidoost CV biedt de kopers van de kavels de gelegenheid zelf een keuze te maken voor een aannemer die de woning kan bouwen. Hierbij hoort eventueel uiteraard ook de vrije keuze voor een architect. Hierbij moet u zich uiteraard wel realiseren dat er mogelijk wel meer werkzaamheden zijn waar u zelf tijd en energie in moet steken.

Gemak en comfort
Westwijk Zuidoost CV heeft aannemersbedrijf Brummelhuis i.s.m. Thuis in Bouwen uit Meerkerk gevraagd reeds een ontwerp te maken van een woning die op Het Eiland niet zal misstaan. Uiteraard kan de woning, binnen de gestelde en bekende kaders, aan uw wensen worden aangepast. Dit geldt voor zowel het exterieur als het interieur.

Kijk ook op de projectwebsite www.heteiland.westwijk2.nl

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwkavel
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
445 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amstelveen
Sectie
O
Perceel
10170
Oppervlakte
445 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
In woonwijk, vrij uitzicht

Foto's

Zie ook: Plattegronden

Plattegronden

Kaart Kavel 3 0 ong AMSTELVEEN

naar Kavel 3 0 ong AMSTELVEEN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand